reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Makta czekamy na wieści.

Tajchi brawo dla Kacperka:)
269066.3.jpg

Olinda ja tez sie boję jak Lolek zacznie chodzić, już teraz łapie wszedzie i wszystkoco tylko ma w zasięgu ręki.

reklama
Czesc:-)
Macie racje dziewczyny- bojcie sie, hi hi:-D jak zaczna chodzic te male wszedobylskie dziecieczki to nie bedziecie mialy czasu nic zrobic :-D Juz nie wspomne, ze jak by sie nie pilnowalo, to i tak guz na guzie....:sorry:

Makta- trzymamy kciuki:tak:

Czesc Kobietki

A co tu taka cisza ??????
Makta - mam nadzieje ze juz tulisz swoje malenstwo

Lucin- jak implant wszystko oki??

Junia a co u was pewnie nie masz czasu do nas zagladnac ale przesylamy buziaki

Milego dnia :-)

Witam wszystkie mamusie :happy:
Co tutaj tak pusciutko? Mnie troszke nie bylo, zaczelismy maly remoncik. Chcemy wszystko powoli robic, co by nie wszystko naraz przed porodem. Teraz przedpokoj idzie w obroty.
Mam do Was pytanko o wozki. Bo narazie jestem na etapie ogladania i zbierania informacji o wozkach. Jakie wozki polecacie, ale tutaj zakupione na Wyspach. Zamierzamy kupic 3 w 1, no i fajnie by bylo jaky spacerowka miala ruchoma przekladana raczke, ale niekoniecznie.
Napiszcie kochane co polecacie, a co nie.
Pozdrawiam

no rzeczywiście spokój zawitał na forum

ja się pochwalę,że mamy już 6 ząbków przez ostatnie dwa dni wyszły dwa siekacze u góry, a gryzie mój mały jak szalony.
My dziś pomykamy nad morze do moich rodziców,pogoda nie jest za wesoła ale zawsze trochę świeżego powietrza nie tylko ten szary brudny zakorkowany Londyn:no:

A nie pisałam Wam,że nie wracam do pracy zwolniłam się bo nie miałam co z małym zrobić,a pensja nie była za wysoka,żeby posłac małego gdzieś lub wziąć opiekunkę,i dlatego postanowiliśmy,że zostaję w domku:cool:
olinda Twoja familijna drużyna grzeczna?
medio jak zdróweczko?
bernadetka gdzie jesteś?
alex3mayer już więcej nie mów conas jeszcze czeka,hihi,daj się nacieszyć spokojem hihi
lucina jestem ciekawa jak to z tym implantem

Pozdrawiam weekendowo

Ostatnia edycja:
Bajeczka- ja kupilam Icandy - cherry trzy w jednym, jest bardzo lekki i latwy do prowadzenia. co prawda jeszcze go nie uzywalam bo moje malenstwo jeszcze w brzuszku ale wiele na jego temat czytalam wiele razy go ogladalam i nic innego mi sie nie podobalo. Na kiedy masz termin bo nie widze na suwaczku?

Ja siedze w domku z grypka i nie mam juz sily na nic.
Pozdrawiam i milego dnia

:rofl2:

Hej!

Tajchi - gratuluję ząbków, pamiętam jaką miałam frajdę jak Alicji po kolei wychodziły (miała dopiero po roku pierwszy ząbek - jak mamusia:tak:), ciekawe jak Krzyś (może po tacie Mu szybko wyjdą - oby nie!:no: Kamil miał pierwszy ząb w wieku 3 miesięcy:sorry2:) ...

Olinda, Tajchi - z implantem wszystko ok, w ogóle nie boli, zapominam, że go mam, siniaczek tylko w miejscu samego implantu, do niedzieli ponoszę jeszcze plasterek na tej dziurce, przez którą był włożony, do poniedziałku mam brać tabletki, a potem zapominam o antykoncepcji :-D i (mam nadzieję) będę zabezpieczona na 3 lata :-D Chociaż z naszym szczęściem może być różnie :-D Ale ja mówię, że trzeba brać życie takie jakim jest i nie marudzić :tak:

Krzyś kilka dni temu odkrył, że można wkładać rączki do buzi :-D Oczywiście wszyscy mamy z Niego pociechę jak dzieci :-D Uśmiecha się do nas jak do Niego mówimy i poróbuje gaworzyć - robi taki śmieszny dziubek i grucha :-D Zdecydowanie woli męskie niskie głosy :tak:

Alicja nie chce się uczyć dalej czytać :angry: ale zgodnie z zasadami nie mogę Jej poganiać ani zmuszać, muszę wymyślić coś ciekawego żeby Ją zainteresować :confused: ale szczerze mówiąc kończą mi się pomysły :dry:

Ciekawe jak tam Makta :confused:

Ostatnia edycja:
Bajeczka- ja kupilam Icandy - cherry trzy w jednym, jest bardzo lekki i latwy do prowadzenia. co prawda jeszcze go nie uzywalam bo moje malenstwo jeszcze w brzuszku ale wiele na jego temat czytalam wiele razy go ogladalam i nic innego mi sie nie podobalo. Na kiedy masz termin bo nie widze na suwaczku?
oj, ja termin mam dopiero na 2 marca albo koniec lutego, wiec jeszcze sporo czasu. Nic nie kupuje narazie, ale sie powoli rozgladam. A co do wozka to pewnie bede bardzo niezdecydowana, wiec dzieki za wszelkie rady i opinie.:-p:tak:

reklama
Tajchi u nas w porządku dziękuję:)

Krzyś w szkole, Karolek sobi smacznie śpi. W nocy je co 2 godz.z cyca a nad ranem co godzinę, trzeb aby go na jakiś odwyk wysłac czy co hehe

Do góry