reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc:-)
Macie racje dziewczyny- bojcie sie, hi hi
jak zaczna chodzic te male wszedobylskie dziecieczki to nie bedziecie mialy czasu nic zrobic
Juz nie wspomne, ze jak by sie nie pilnowalo, to i tak guz na guzie....
Makta- trzymamy kciuki
Macie racje dziewczyny- bojcie sie, hi hi

Makta- trzymamy kciuki

Tajchi
Fanka BB :)
Czesc:-)
Macie racje dziewczyny- bojcie sie, hi hijak zaczna chodzic te male wszedobylskie dziecieczki to nie bedziecie mialy czasu nic zrobic
Juz nie wspomne, ze jak by sie nie pilnowalo, to i tak guz na guzie....
potwierdzam Twoje słowa bo już tego doświadczam;-)
Czesc Kobietki
A co tu taka cisza ??????
Makta - mam nadzieje ze juz tulisz swoje malenstwo
Lucin- jak implant wszystko oki??
Junia a co u was pewnie nie masz czasu do nas zagladnac ale przesylamy buziaki
Milego dnia :-)
A co tu taka cisza ??????
Makta - mam nadzieje ze juz tulisz swoje malenstwo
Lucin- jak implant wszystko oki??
Junia a co u was pewnie nie masz czasu do nas zagladnac ale przesylamy buziaki
Milego dnia :-)
Witam wszystkie mamusie 
Co tutaj tak pusciutko? Mnie troszke nie bylo, zaczelismy maly remoncik. Chcemy wszystko powoli robic, co by nie wszystko naraz przed porodem. Teraz przedpokoj idzie w obroty.
Mam do Was pytanko o wozki. Bo narazie jestem na etapie ogladania i zbierania informacji o wozkach. Jakie wozki polecacie, ale tutaj zakupione na Wyspach. Zamierzamy kupic 3 w 1, no i fajnie by bylo jaky spacerowka miala ruchoma przekladana raczke, ale niekoniecznie.
Napiszcie kochane co polecacie, a co nie.
Pozdrawiam

Co tutaj tak pusciutko? Mnie troszke nie bylo, zaczelismy maly remoncik. Chcemy wszystko powoli robic, co by nie wszystko naraz przed porodem. Teraz przedpokoj idzie w obroty.
Mam do Was pytanko o wozki. Bo narazie jestem na etapie ogladania i zbierania informacji o wozkach. Jakie wozki polecacie, ale tutaj zakupione na Wyspach. Zamierzamy kupic 3 w 1, no i fajnie by bylo jaky spacerowka miala ruchoma przekladana raczke, ale niekoniecznie.
Napiszcie kochane co polecacie, a co nie.
Pozdrawiam
Tajchi
Fanka BB :)
no rzeczywiście spokój zawitał na forum
ja się pochwalę,że mamy już 6 ząbków przez ostatnie dwa dni wyszły dwa siekacze u góry, a gryzie mój mały jak szalony.
My dziś pomykamy nad morze do moich rodziców,pogoda nie jest za wesoła ale zawsze trochę świeżego powietrza nie tylko ten szary brudny zakorkowany Londyn
A nie pisałam Wam,że nie wracam do pracy zwolniłam się bo nie miałam co z małym zrobić,a pensja nie była za wysoka,żeby posłac małego gdzieś lub wziąć opiekunkę,i dlatego postanowiliśmy,że zostaję w domku
olinda Twoja familijna drużyna grzeczna?
medio jak zdróweczko?
bernadetka gdzie jesteś?
alex3mayer już więcej nie mów conas jeszcze czeka,hihi,daj się nacieszyć spokojem hihi
lucina jestem ciekawa jak to z tym implantem
Pozdrawiam weekendowo
ja się pochwalę,że mamy już 6 ząbków przez ostatnie dwa dni wyszły dwa siekacze u góry, a gryzie mój mały jak szalony.
My dziś pomykamy nad morze do moich rodziców,pogoda nie jest za wesoła ale zawsze trochę świeżego powietrza nie tylko ten szary brudny zakorkowany Londyn

A nie pisałam Wam,że nie wracam do pracy zwolniłam się bo nie miałam co z małym zrobić,a pensja nie była za wysoka,żeby posłac małego gdzieś lub wziąć opiekunkę,i dlatego postanowiliśmy,że zostaję w domku

olinda Twoja familijna drużyna grzeczna?
medio jak zdróweczko?
bernadetka gdzie jesteś?
alex3mayer już więcej nie mów conas jeszcze czeka,hihi,daj się nacieszyć spokojem hihi
lucina jestem ciekawa jak to z tym implantem
Pozdrawiam weekendowo
Ostatnia edycja:
SylwiaBl
Zaangażowana w BB
Bajeczka- ja kupilam Icandy - cherry trzy w jednym, jest bardzo lekki i latwy do prowadzenia. co prawda jeszcze go nie uzywalam bo moje malenstwo jeszcze w brzuszku ale wiele na jego temat czytalam wiele razy go ogladalam i nic innego mi sie nie podobalo. Na kiedy masz termin bo nie widze na suwaczku?
Ja siedze w domku z grypka i nie mam juz sily na nic.
Pozdrawiam i milego dnia
Ja siedze w domku z grypka i nie mam juz sily na nic.
Pozdrawiam i milego dnia
lucin@
Mama Ali i Krzysia

Hej!
Tajchi - gratuluję ząbków, pamiętam jaką miałam frajdę jak Alicji po kolei wychodziły (miała dopiero po roku pierwszy ząbek - jak mamusia

Olinda, Tajchi - z implantem wszystko ok, w ogóle nie boli, zapominam, że go mam, siniaczek tylko w miejscu samego implantu, do niedzieli ponoszę jeszcze plasterek na tej dziurce, przez którą był włożony, do poniedziałku mam brać tabletki, a potem zapominam o antykoncepcji

Krzyś kilka dni temu odkrył, że można wkładać rączki do buzi

Alicja nie chce się uczyć dalej czytać

Ciekawe jak tam Makta

Ostatnia edycja:
oj, ja termin mam dopiero na 2 marca albo koniec lutego, wiec jeszcze sporo czasu. Nic nie kupuje narazie, ale sie powoli rozgladam. A co do wozka to pewnie bede bardzo niezdecydowana, wiec dzieki za wszelkie rady i opinie.Bajeczka- ja kupilam Icandy - cherry trzy w jednym, jest bardzo lekki i latwy do prowadzenia. co prawda jeszcze go nie uzywalam bo moje malenstwo jeszcze w brzuszku ale wiele na jego temat czytalam wiele razy go ogladalam i nic innego mi sie nie podobalo. Na kiedy masz termin bo nie widze na suwaczku?

reklama
Podziel się: