Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak zaczna chodzic te male wszedobylskie dziecieczki to nie bedziecie mialy czasu nic zrobic
Juz nie wspomne, ze jak by sie nie pilnowalo, to i tak guz na guzie....

Czesc:-)
Macie racje dziewczyny- bojcie sie, hi hijak zaczna chodzic te male wszedobylskie dziecieczki to nie bedziecie mialy czasu nic zrobic
Juz nie wspomne, ze jak by sie nie pilnowalo, to i tak guz na guzie....
potwierdzam Twoje słowa bo już tego doświadczam;-)

), ciekawe jak Krzyś (może po tacie Mu szybko wyjdą - oby nie!
Kamil miał pierwszy ząb w wieku 3 miesięcy
) ...
i (mam nadzieję) będę zabezpieczona na 3 lata
Chociaż z naszym szczęściem może być różnie
Ale ja mówię, że trzeba brać życie takie jakim jest i nie marudzić 
Oczywiście wszyscy mamy z Niego pociechę jak dzieci
Uśmiecha się do nas jak do Niego mówimy i poróbuje gaworzyć - robi taki śmieszny dziubek i grucha
Zdecydowanie woli męskie niskie głosy 
ale zgodnie z zasadami nie mogę Jej poganiać ani zmuszać, muszę wymyślić coś ciekawego żeby Ją zainteresować
ale szczerze mówiąc kończą mi się pomysły 

oj, ja termin mam dopiero na 2 marca albo koniec lutego, wiec jeszcze sporo czasu. Nic nie kupuje narazie, ale sie powoli rozgladam. A co do wozka to pewnie bede bardzo niezdecydowana, wiec dzieki za wszelkie rady i opinie.Bajeczka- ja kupilam Icandy - cherry trzy w jednym, jest bardzo lekki i latwy do prowadzenia. co prawda jeszcze go nie uzywalam bo moje malenstwo jeszcze w brzuszku ale wiele na jego temat czytalam wiele razy go ogladalam i nic innego mi sie nie podobalo. Na kiedy masz termin bo nie widze na suwaczku?