Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak zaczna chodzic te male wszedobylskie dziecieczki to nie bedziecie mialy czasu nic zrobic
Juz nie wspomne, ze jak by sie nie pilnowalo, to i tak guz na guzie....

Czesc:-)
Macie racje dziewczyny- bojcie sie, hi hijak zaczna chodzic te male wszedobylskie dziecieczki to nie bedziecie mialy czasu nic zrobic
Juz nie wspomne, ze jak by sie nie pilnowalo, to i tak guz na guzie....
potwierdzam Twoje słowa bo już tego doświadczam;-)

), ciekawe jak Krzyś (może po tacie Mu szybko wyjdą - oby nie!
Kamil miał pierwszy ząb w wieku 3 miesięcy
) ...
i (mam nadzieję) będę zabezpieczona na 3 lata
Chociaż z naszym szczęściem może być różnie
Ale ja mówię, że trzeba brać życie takie jakim jest i nie marudzić 
Oczywiście wszyscy mamy z Niego pociechę jak dzieci
Uśmiecha się do nas jak do Niego mówimy i poróbuje gaworzyć - robi taki śmieszny dziubek i grucha
Zdecydowanie woli męskie niskie głosy 
ale zgodnie z zasadami nie mogę Jej poganiać ani zmuszać, muszę wymyślić coś ciekawego żeby Ją zainteresować
ale szczerze mówiąc kończą mi się pomysły 

oj, ja termin mam dopiero na 2 marca albo koniec lutego, wiec jeszcze sporo czasu. Nic nie kupuje narazie, ale sie powoli rozgladam. A co do wozka to pewnie bede bardzo niezdecydowana, wiec dzieki za wszelkie rady i opinie.Bajeczka- ja kupilam Icandy - cherry trzy w jednym, jest bardzo lekki i latwy do prowadzenia. co prawda jeszcze go nie uzywalam bo moje malenstwo jeszcze w brzuszku ale wiele na jego temat czytalam wiele razy go ogladalam i nic innego mi sie nie podobalo. Na kiedy masz termin bo nie widze na suwaczku?