pixi
Fanka BB :)
Życzę wszystkim wesołych,spokojnych Świąt,spełnienia marzeń i jak najwięcej uśmiechów na buziach waszych pociech.Oby te Swięta były wyjatkowe
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
, ale nie mówię hop, bo jeszcze 2 dni Świąt 
Paula też dostała to, co chciała i super.
Ja osłupiałam, bo wcześniej nie spotkałam się tutaj z czymś takim. I to nie były jakieś duperele - Amelka dostała misia i bluzeczkę Barbie, Paula piłkę, bramki 2 ( ona kocha piłkę nożną )i bluzę, mój chłop butelkę wódki ( nie pije ha ha ha ) a ja pakę babeczek świątecznych. Teraz myślę jak tu ładnie podziękować.. Może upiekę ciasto i dam Mu jak przyjedzie w styczniu po czynsz, co o tym myślicie ??
Dlatego ja i D poszlismy wczesnie spac bo jemu tez taka wigilia sie nie podoba.W zeszlym roku robilismy wigilie u nas w domku z moja i jego rodzina i bylo fajnie bo zrobilismy to po Polsku.Ale postanowilismy ze w przyszlym roku jedziemy do Polski.