reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Hej dziewczyny! Jestem nowa- jeszcze nie wiem co i jak na tym forum. Mam nadzieję, że szybko się nauczę... Fajnie, że jest Was tak dużo na Wyspach...

karis Ty medytujesz, u mnie wszyscy czekają na poród... od wiadomości na GG nie mogę się opędzić czy urodziłam... tragedia...
po prostu zostanę marcówką na 100% , chyba , że w nocy coś się rozkręci, ale wątpię...
a jutro do GP na 10 z rana... więc możliwe,że już do szpitala mnie skieruje? ;)

w ogóle weszłam tu i dostałam szoku jakie zmiany nadeszły :eek::oo:

Witajcie dzisiaj,
ale leje.....a jak dzisiaj weszłam na forum to uciekłam, bo myślałam że tu wirus wtargnął:-D
Nie wiem czy oglądałyście, ale ja wczoraj jak Kowalczyk finiszowała to tak się emocjonowałam, że obudziłam małą, pewnie pomyślała że mama zwariowała:-D Ale nam panie zafundowały piękny wieczór.

karis Ty medytujesz, u mnie wszyscy czekają na poród... od wiadomości na GG nie mogę się opędzić czy urodziłam... tragedia...
po prostu zostanę marcówką na 100% , chyba , że w nocy coś się rozkręci, ale wątpię...
a jutro do GP na 10 z rana... więc możliwe,że już do szpitala mnie skieruje? ;)

w ogóle weszłam tu i dostałam szoku jakie zmiany nadeszły :eek::oo:
Kochana czop Ci nie odszedł, nie plamisz? kompletnie nic się nie dzieje?
martika83 witaj w naszym gronie, a Ty w ciąży jesteś?
miłej niedzieli

Hej ..ale masakra co z tym forum ...

kingusia no wlasnie ,a czop Ci odchodzi ?no tak czy siak ...najdluzej 2 tyg.i bedziesz tulic corke ...choc zycze Ci szybszego spotkania :)

hej
oj ciężko się połapać na początku z tym nowym forum....:szok:
U mnie też nic się nie dzieje, ale wczoraj wieczorem okrutnie mnie bolał brzuch tak jak na @, ale o wiele mocniej. W międzyczasie brzuch się spinał, chciałam jechać do szpitala żeby sprawdzili czy wszystko ok ale jakoś usnęłam i przeszło...
A jak to jest z tym czopem? Podobno nie musi odpaść przed porodem, wiele dziewczyn jak rodziło nawet czopa nie widziało bo odpadał dopiero podczas porodu. Mi w każdym razie też nie odpadł...:eek:

kingusia daj znać jutro co u GP

Witam niedzielnie,

też trochę zakręcona jestem tymi zmianami na forum :tak:

Karis,

to super, że bułeczki wyszły tak jak trzeba i mężuś udobruchany ;-) Ja piekłam w piątek z przepisu z tego bloga ciasto czekoladowe z serkiem Philadelphia ;-)
Pytałam o rocznik.. bo ja też jestem z '78 :-)

Martitka83,

witamy i zapraszamy do pisania, napisz więcej o sobie :tak: Po suwaczku widzę, że wg planu za 2 tyg. się rozdwajasz :-)

Bajeczka,

mnie w żadnej z ciąz czop nie odszedł i byłam tym niezle skołowana..:eek:

Kingusia,

co ma być, to będzie, ale na pewno będzie dobrze :tak:

Miłej niedzieli Babeczki, chociaż pogoda uuuu...okropna, ale co zrobić..

martika83 przepraszam, nie zauważyłam tego suwaczka twojego:-D też już masz bliziutko
olcia23 gratuluję i witam serdecznie
maureen a to Ty taka młodziutka jak ja:-D
mi ten czop odszedł tak 2 dni przed porodem

reklama
Witajcie dzisiaj,

Kochana czop Ci nie odszedł, nie plamisz? kompletnie nic się nie dzieje?

Hehe ... no nie odpadł
jedynie bóle podbrzusza jak na @ ...
brzuch twardnieje, ale zero skurczy...
i czasem mam wrażenie właśnie jakby zaraz mi miała jakaś wydzielina wypaść ... :eek:

kingusia no wlasnie ,a czop Ci odchodzi ?no tak czy siak ...najdluzej 2 tyg.i bedziesz tulic corke ...choc zycze Ci szybszego spotkania :)

tak jak napisałam wyżej... nic w miarę się nie dzieje ;)
ale 2 tygodnie na pewno nie będę czekać, bo oni tu szybciej jakoś mają możliwość wywoływania i jak tak będzie to się na nią piszę :tak:
ale jutro się wszystkiego (mam nadzieję) dowiem u GP :-)

hej
oj ciężko się połapać na początku z tym nowym forum....:szok:
U mnie też nic się nie dzieje, ale wczoraj wieczorem okrutnie mnie bolał brzuch tak jak na @, ale o wiele mocniej. W międzyczasie brzuch się spinał, chciałam jechać do szpitala żeby sprawdzili czy wszystko ok ale jakoś usnęłam i przeszło...
A jak to jest z tym czopem? Podobno nie musi odpaść przed porodem, wiele dziewczyn jak rodziło nawet czopa nie widziało bo odpadał dopiero podczas porodu. Mi w każdym razie też nie odpadł...:eek:

kingusia daj znać jutro co u GP

No niektórym w ogóle nie odchodzi dopiero przy porodzie z tym wszystkim...
ja mam tak samo jak Ty, brzuch mi twardnieje, bóle jak na @ - czasem nawet mocniejsze :crazy:
ale jutro niby termin z USG mój "wybija" :-D więc kto wie,kto wie...
ale pewnie zdążę jeszcze do GP się przejść na g. 10 ;-)
DAM ZNAĆ:-D (a Ci nie kazali przyjść czy coś powiedzieli co masz robić po terminie???)

Hej dziewczyny-wczesniej juz pisalam ale teraz witam sie juz jako "ciezarna na wyspach":)

Gratulacje "fasolki" :D
i witamy bardzo serdecznie, rozgość się :tak::-D

Do góry