reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

o następna jest.:rofl2: jak tam samopoczucie?

dzięki :-D
w miarę dobre... żadnych objawów chyba ni ma... jedynie pobolewanie jak zwykle brzuszka i podbrzusza... :wściekła/y:
no to ciekawe kiedy ona wyjdzie hyhy ;-)
i znów mnie zaczęły łapać schizy, że może to nie ona, tylko on :eek:
na prawdę już nie mam o czym myśleć i głupot wymyślać...

reklama
dzięki :-D
w miarę dobre... żadnych objawów chyba ni ma... jedynie pobolewanie jak zwykle brzuszka i podbrzusza... :wściekła/y:
no to ciekawe kiedy ona wyjdzie hyhy ;-)
i znów mnie zaczęły łapać schizy, że może to nie ona, tylko on :eek:
na prawdę już nie mam o czym myśleć i głupot wymyślać...
a kiedy idziesz do położnej?
nie no chyba ptaszek już nie przyleci:-p

a kiedy idziesz do położnej?
nie no chyba ptaszek już nie przyleci:-p

ja miałam USG w 21 tygodniu i wiesz.. mam nadzieję, że GIN się nie pomylił...
bo jak tak to specjalnie pojadę do PL , żeby go udusić :wściekła/y::-D:-D:-D

do położnej nie wiem , do GP mam na poniedziałek wizytę na 10 a.m
więc pewnie mnie już skieruje do szpitala... :sorry:

Ja się zastanawiam, czy jechać z dziewczynkami na spotkanie do klubu mam z dziećmi ( Polki).. nie mam na nic ochoty dosłownie :zawstydzona/y:

Upiekłam dziś ciasto wg przepisu Nigelli Lawson - czekoladowe z serkiem Philadelphia ( który jest słonawy ).. ciekawe jakie będzie w smaku :rofl2:

Kingusia,

ja też się zastanawiam, czy noszę chłopca, czy dziewczynkę ;-)
Na usg połówkowym powiedziano mi, że " prawdopodobnie " to dziewczynka... Teraz z niecierpliwością czekam na usg w 36 tyg., mam nadzieję, że dzidzia się tak ustawi, że będzie wszystko wyraznie widać :-D

maureen no ale przeszedł Ci ten dołek?:eek: A fajne te spotkania macie?
uporałam się z prasowaniem parę godzinek temu ale ja tego nie cierpię robić brrrrrr:-p

Karis,

dołek nie przeszedł, ale co zrobić, trzeba jakoś do przodu ;-)
Co do spotkań - odbywają się w każdy piątek, chodzę na nie juz ponad 2 lata, z tym że odkąd się przeprowadziłam w obecne miejsce, to mam daleko i nie zawsze mam jak dojechać.. Pytasz, czy fajne - owszem, bo mamy do dyspozycji 2 sale - w 1 siedzą mamusie i plotkują przy kawce, w 2 dzieciaki się bawią, są tam zabawki, książeczki. Podczas pierwszej godziny jest z dziećmi taka pani, która prowadzi zajęcia plastyczne, czasem ruchowe, a potem pilnujemy na zmianę, żeby dzieci nie za bardzo rozrabiały, choć czasem to trudne :-D Oprócz tego organizujemy sobie różne bale, Mikołajki itp., a od czasu do czasu wycieczki. Więc jest naprawdę fajnie, z tym że ostatnio tych " starych " uczestniczek jest mniej, wykruszają się powoli - praca, brak czasu itp., ale przychodzą nowe i jakoś to się kręci.

Uciekam, bo jestem strasznie padnięta dziś, dobranoc.

Witam się pierwsza ;-)

Obudziłam się głodna jak wilk.. Najpierw zjadłam 2 tosty z dżemem, a potem kanapkę z .. pastą rybną :-D I zastanawiam się, czy jeszcze czegoś nie skubnąć, nie ma to jak apetycik w ciąży :-D A jak u Was poranek ?

Brzuchatki jeszcze 2w 1 ???

To fajnie, że macie takie spotkania, u nas jakoś to kuleje i ciężko o takie zajęcia dla maluchów:-)
To ja trzymam kciuki :tak:maureen za Ciebie, żeby przeszedł ten dołek:crazy:
To Ty taka Nigella jesteś widzę, ambitna bardzo mamunia w kuchni, jak to ciacho?
Witajcie wyspiarki,
coś deszcze zapowiadają na weekend:-( narazie nie jest źle. Chyba się nie doczekam tego usg u nich....te angole masakra:angry: ale mała chyba rośnie malutka, bo na wysokości pępka miałam 3 dni temu 101 cm a dzisiaj mam 103:-)
życzę miłego dnia

reklama
Do góry