Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, mimo że nawet niedobrze mi nie było.Co do ich podejścia do kobiety w rozsypce to chyba nie jest normalne, że nie sprawdzą rozwarcia i gdzieś tam czytałam że nie robią usg i nie wiedzą nawet czy dziecko jest prawidłowo ułożone do porodu tzn. główką w dół.
Aha mam jeszcze pytanie czy oni tu robią badanie na cukrzycę ciążową?

to fajnie bo już myślałam że muszę specjalnie w PL robić to badanie, ale nie trzeba być jakoś na czczo?Ropucha co do sprawdzenia czy dziecko jest ulozone glowka w dol sprawdza to polozna-naciska lekko na brzuch i czuje gdzie jest glowka i gdzie reszta cialka
I TAK robia badanie na cukrzyce ciazowa okolo 28 tygodnia
Milej nocki

) Nocka okropna, zgaga mnie męczyła, nic nie pomagało... w rezultacie jestem niewyspana i taka rozmemłana...
Chyba położna dobrze wykrakała, że przenoszę z tydzień spokojnie bo kompletnie nic się nie dzieje.... No ale nie będę tutaj smęcić.... w końcu z każdym dniem coraz bliżej końca, co mnie troszkę pociesza 
o jedna się znalazła:-)Hej dziewczyny
Oj jak ja bym chciała być już na porodówce (sama nie wierzę, że to mówię) Nocka okropna, zgaga mnie męczyła, nic nie pomagało... w rezultacie jestem niewyspana i taka rozmemłana...
Chyba położna dobrze wykrakała, że przenoszę z tydzień spokojnie bo kompletnie nic się nie dzieje.... No ale nie będę tutaj smęcić.... w końcu z każdym dniem coraz bliżej końca, co mnie troszkę pociesza
Co do ułożenia dziecka to ja się zdziwiłam, że położna wyczuła, macając brzuch, że główka jest w 1/5 schowana w kanale rodnym![]()
A jeśli chodzi o te badanie na cukrzycę to mi pobierali krew jedynie, ale na czczo nie musiałam być więc jadłam jakieś małe śniadanko co by nie paść..
o następna jest.Ja się melduję 2 w 1 ...
jutro TEN WIELKI DZIEŃ...
no ciekawe czy mała w końcu wyjdzie czy nie... czy będzie jeszcze na Bóg wie co czekała![]()
jak tam samopoczucie?