reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witajcie,
ja zaraz biegnę na skan żeby zobaczyć dzidzię, a tak wogóle to jak mnie wczoraj kopnęła to od razu usiadłam na schodach:happy2:
bajeczka potwierdzam o tym mleczku sama tak robiłam
kamilalopez to trzymam kciuki żeby Wam się udało z tym mieszkaniem
calineczkazbajki to masz tam małego łobuziaka:-D co do szczepień to szczepią według programu, to pewnie dziewczyny Ci napiszą jak to wygląda, napewno wysyłają list z przychodni żeby zaszczepić, a nie wiem czy ścigają z tego tytułu. Tu masz linka:
Dziecko u lekarza
maureen to serducho zawsze mnie wzrusza a na scanie pewnie znów się porycze:-D
miłego dnia, oczywiście słońca już nie ma

reklama
Hej Babeczki,

ja dziś czuję się fatalnie, słaba jak mucha, boli mnie głowa i inne części ciała też :baffled:

kamilalopez,

to trzymam mocno kciuki, żeby w poniedziałek wszystko poszło po Twojej myśli z tym mieszkaniem :tak:

calineczkazbajki,

mój maluszek jest taki aktywny cały czas :-D Czasem już przemawiam do brzucha, żeby jego mieszkaniec się już trochę uspokoił ;-)

bajeczka,

jak tam dzisiaj z cycowaniem, dajesz radę ?

karis,

pięknych wzruszeń na scanie :tak:;-)

Witam
Ja już dziś lepiej z tymi sutkami, smaruję mlekiem i kremem po każdym karmieniu. Ale mam inny problem, mała ładnie mi je z jednej piersi a z drugiej tak jakby nie umiała złapać. Myślałam, że może mleko się tam zablokowało to dziś odciągnęłam bo myślałam, że mi cycek eksploduje.:szok:
No i zobaczymy, nie wiem co ona ma do tego drugiego cycka od wczoraj, jak już złapie to zaraz wypluwa :baffled:
A tak poza tym dziś byliśmy zarejestrować Mayę w urzędzie, myślałam, że będzie płakać bo ona co 2 godziny by jadła ale nic, grzeczna jak aniołek. Teraz papiery na Child benefit chcę wysłać.

calineczkazbajki ruchy dzidziolka w brzuchu są super, mi troszkę brakuje tego smyrania ;-)
kingusia już niedługo kochana:tak:Dobrze będzie, za tydzień o tej porze będziesz pewnie pisać o problemach z sutkami :-D

Hej kobietki chetnie dolacze do Was jesli mnie przyjmiecie do swego grona:-)

Mieszkam w Anglii od 9 lat,dzidzia w brzuszku ma 32 tyg.i jest dziewczynka:-)

Kingusia,

o rajku, ZACZYNA SIĘ :tak:;-):-) W końcu się doczekałaś kochana, oczywiście że będziemy trzymać kciuki ! I myślami jesteśmy z Tobą :tak::tak:

Wonka uk,

witaj w naszych progach, gratuluję dzidziusia, ja jestem w 33 tyg., więc mała różnica między naszymi maleństwami, u mnie prawdopodobnie też dziewczynka :tak: ( z tym, że trzecia :-D )
Długo już tutaj jesteś, napisz więcej o sobie :-)

Bajeczka,

to dobrze, że jest poprawa, oby tak dalej :tak: A wiesz, ja słyszałam właśnie o tym, że dzieci czasem chcą ssać tylko z jednej piersi, ale nie mam zielonego pojęcia dlaczego..

kingusia-super! Kciuki mocno zacisnięte:tak:. Powodzenia!
Wonka uk- witaj! Kolejna majowa mama się szykuje:-). Jak się czujesz? To Twoja pierwsza ciąża?
bajeczka- fajnie, że już trochę lepiej:-). Czasem tak jest, że dziecko preferuje jedną piers ale warto jednak podsuwać jej także tą drugą. Co prawda jedną też możesz wykarmić Mayę ale dla Ciebie to może być już mniej komfortowe prawda;-)?

reklama
Dziekuje za mile przyjecie:-)
Maureen faktycznie 6 dni roznicy miedzy nami:-),czyli majowe jestesmy ;-)

O mnie? hmm
Moja siostra 14 lat temy wyjechala na wymiane szkol na rok i troche sie zasiedziala:-),a ja przyechalam ja odwiedzic i tez zostalam.Tutaj poznalam mojego meza,jest pol Hiszpanem-pol Polakiem(tesciowa Polka).To nasza pierwsza dzidzia,dlugo sie staralismy,mam za soba poronienie niestety,ale teraz wszystko jest ok i mam nadzieje,ze tak juz bedzie do konca:happy2:
Mieszkamy w Winsor niedaleko Londynu,nie na zamku niestety,ale w swoim nie za duzym domku:-)
Coz jeszcze?Obydwoje pracujemy,maz jest informatykiem,a ja pracuje jako events coordinator dla sieci hoteli.
No i to tyle chyba:sorry2:
A tak wogole to juz sie nie moge doczekac kiedy nasza dzidzia przyjdzie na swiat:-):-)

Do góry