kamilalopez
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem
Maureen na szczescie juz masz blisko do terminu i trzymam kciuki zeby samopoczucie sie polepszylo
Karis jak wrazenia z usg?
Bajeczka tak jak dziewczyny napisaly,czasami dziecko preferuje jedna piers i z drugiej nie bardzo chce jesc.Moja Olivka tez z jednej piersi super je a przy drugiej sie nameczy,kilka razy wypluwa,musze jej ta piers przytrzymywac i bardzo czesto po jedzeniu musze ja przebierac bo jak ona ssie i wypluwa nagle to mi fontanna tryska i zanim ona zlapie to i pielucha przesiaknie czasami(za kazdym razem jak je to podkladam jej pieluche zeby wlasnie uniknac przebierania jej)Ale i tak karmie ja na zmiane raz z jednej i raz z drugiej piersi-moze kiedys w koncu zacznie jesc ladnie z tej drugiej tez:-)cierpliwosci
Wonka uk witaj w naszym gronie;-)Widze ze juz nieduzo Ci zostalo do "nieprzespanych nocy":-)
Kingusia trzymamy kciuki
Maureen na szczescie juz masz blisko do terminu i trzymam kciuki zeby samopoczucie sie polepszylo
Karis jak wrazenia z usg?
Bajeczka tak jak dziewczyny napisaly,czasami dziecko preferuje jedna piers i z drugiej nie bardzo chce jesc.Moja Olivka tez z jednej piersi super je a przy drugiej sie nameczy,kilka razy wypluwa,musze jej ta piers przytrzymywac i bardzo czesto po jedzeniu musze ja przebierac bo jak ona ssie i wypluwa nagle to mi fontanna tryska i zanim ona zlapie to i pielucha przesiaknie czasami(za kazdym razem jak je to podkladam jej pieluche zeby wlasnie uniknac przebierania jej)Ale i tak karmie ja na zmiane raz z jednej i raz z drugiej piersi-moze kiedys w koncu zacznie jesc ladnie z tej drugiej tez:-)cierpliwosci
Wonka uk witaj w naszym gronie;-)Widze ze juz nieduzo Ci zostalo do "nieprzespanych nocy":-)
Kingusia trzymamy kciuki
.Mała leży sobie po przekątnej, po lewej str. brzuszka u góry jest główka, a po prawej na dole ma nóżki. I po co było tyle stresów?Nie mogę doczekać się czerwca
Wzięłam ostatnio ta aspirynę a na drugi dzien zrezygnowałam i już nie biore,za tydzien bede w Polsce to się zbadam i zobacze co mi powiedzą...
(podejrzewam że nie ma w tym wyrazie 3 razy c, ale tak to wygląda)wyszło plus 2. I drugie coś jakby proteiuria też plus 2. Nie wiem czy to bardzo źle jak się ma takie coś, gdybym chociaż wiedziała co to to już bym sobie znalazła dalsze info o tym. Poza tym mam cholernie wysokie ciśnienie 95\160, jak wrócę z Polski to ma mi dać skierowanie do szpitala i coś będą z tym robić. Aha jeszcze jedno pytanie, czy oni tu robią badanie na toxo? Bo jak nie to zrobiłabym w Polsce. Z góry dzięki za wszystkie info. Miłego dnia