kingusia1991
Fanka BB :)
olcia23 zgadzam sie z Maureen tutaj są szczególnie za porodem naturalnym...
ja rodziłam ogólnie całą noc i połowe dnia... i mała miała główkę zadartą do góry nochalkiem , próbowali ją recznie nawet przekładać i w ogóle cudawianki na kiju
ale rozwarcie było ciągle na 7 cm i nie chciało postępować, nawet kroplówka z oxy nie pomogła...
i w końcu się mnie spytali czy chcę jeszcze poczekać czy cesarka... a ja zdecydowałam, że cesarka
i mam wpisane w papierach , że emergency ceasarian section ...
więc ja tak samo sądzę jak koleżanka wyżej, że cesarki Ci nie zrobią na żądanie :]
a u Nas mała ma ten trądzik chyba niemowlęcy czy potówki, byłam u GP i powiedziała, że mam się nie martwić tym
jedynie dała mi na odparzenie pupalki maść METANIUM ...
miałyście dziewczyny styczność z tą maścią??
zobaczymy czy podziała...
a i mam pytanie, czy Wasze dzieciątka też za wszelką cenę chcą być przy Was?? kurcze ja mam wyrzuty sumienia, że ją za bardzo przyzwyczaiłam na ręce ;/ do noszenia... ;/ ehhhhhh załamka
pozdrawiam Was wszystkie
ja rodziłam ogólnie całą noc i połowe dnia... i mała miała główkę zadartą do góry nochalkiem , próbowali ją recznie nawet przekładać i w ogóle cudawianki na kiju
i w końcu się mnie spytali czy chcę jeszcze poczekać czy cesarka... a ja zdecydowałam, że cesarka
i mam wpisane w papierach , że emergency ceasarian section ...
więc ja tak samo sądzę jak koleżanka wyżej, że cesarki Ci nie zrobią na żądanie :]
a u Nas mała ma ten trądzik chyba niemowlęcy czy potówki, byłam u GP i powiedziała, że mam się nie martwić tym
jedynie dała mi na odparzenie pupalki maść METANIUM ...
miałyście dziewczyny styczność z tą maścią??
zobaczymy czy podziała...
a i mam pytanie, czy Wasze dzieciątka też za wszelką cenę chcą być przy Was?? kurcze ja mam wyrzuty sumienia, że ją za bardzo przyzwyczaiłam na ręce ;/ do noszenia... ;/ ehhhhhh załamka
pozdrawiam Was wszystkie