reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej,
ja już po wizycie, termin cc mam wyznaczony na 15 czerwca:-)

karis tez slyszalam, ze tą "piękną" pogodę bedziemy miec jeszcze kolo 2 tygodni:wściekła/y: można sie załamać:-(

reklama
Hej,
ja już po wizycie, termin cc mam wyznaczony na 15 czerwca:-)

karis tez slyszalam, ze tą "piękną" pogodę bedziemy miec jeszcze kolo 2 tygodni:wściekła/y: można sie załamać:-(

Czyli zrobia cc na tydzien przed twoim terminem? Masz ten termin wyliczony z okresu czy z usg? Co do pogody to ja juz tez mam dosc czekam i ogladam wszystkie prognozy zeby wreszcie moc odzyc troche na sloncu :-D

Witam wszystkie mamy jestem w 9 tygodniu ciazy pierwsze dziecko rodzilam w polsce i niemam pojecia czego mam sie spodziewac w angli ???

verita termin z OM mam na 18 czerwca a z USG na 22 czerwca:tak:
biorą pod uwagę tylko termin USG wiec dali date cc tydzień wcześniej:tak:

aga hmm, czego możesz się spodziwać? Zupelnie czegoś innego niż w Polsce:-D ale nie ma tragedi,, duzo osob narzeka, ja osobiście nie;-)
jestem zadowolona z prowadzenia ciąży, moze dlatego ze nie trzeba sie co wizyte rozbierać:zawstydzona/y: położna mam super wiec od tego tez duzo zalezy, wszedzie sa plusy i minusy czy to w Polsce czy w UK

Ja dziś miałam mieć wizytę u lekarza,okazało się,że lekarza nie ma- nie przyszedł do pracy więc widziałam się tylko z położną.
Dzieciaczek nadal siedzi wygodnie na dupce główką w górze. Po rozmowie i usłyszeniu dostępnych opcji (cc lub odwracanie) zdecydowałam się na odwracanie bo jednak bardzo bym chciała urodzić naturalnie a jeśli to okaże się bezskutecznie to dostałam opcje poród pośladkowy lub cc i wtedy już zdecydowanie cc.
Więc we wtorek mamy się zgłosić do szpitala na odwracanie-mam się przygotować na to,że może się rozpocząć akcja porodowa więc w aucie ma być gotowa torba spakowana w razie w.
Do położnej mam termin na przyszły piątek (oczywiście jak nie urodzę do tego czasu) jeśli odwracanie się nie powiedzie to wtedy ustalimy termin cesarki.

reklama
witam :-)
to moja 3ciaza,ale pierwsza w uk ..na poczatku mialam troche obawy,ale nie jest tak zle :-D,jestem juz po pierwszej wizycie w szpitalu,nastepna za 4tyg.;-)
pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania tym,ktore po malu dobijaja do mety ,a nowym ciezaroweczkom,spokojnej ciazy ..no i oczywiscie zdrowych Maluszkow :-)

Do góry