reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Gingerka witamy witamy :))

Aleks moze sprobuj na swoim aucie do egzaminu podejsc ;) ja zdalam na swoim bo wiecej czasu mialam manewry pocwiczyc na nim a to oblewalam. A na czyms konkretnym ostatnio oblalas?

Poszlam za przykladem Landrynki I pierwsza partie rzeczy dla bejbika wypralam, 2 godziny I bylo suche. Oplaca sie to teraz zrobic bo wprzed listopadem to to moze tygodniami schnac jak bedzie brzydko ;)mamy pralko suszarke ale ciuchy gniecie, jak nie bedzie innego wyjscia to pojdzie w ruch bo przy dwojce pewnie bedzie ciagle prania a prania ;)

reklama
Gingerka witamy.
Agatakat ja tez pralam latem wszystko, moment i suche bylo :tak:.
Aleksiel fajnie ze jezdzisz, ja prawko zdalam 9 lat temu w pl, tu pojechalam 2 razy i na tym sie skonczylo :-(. Ale auto tez bylo za duze dla mnie, teraz bym sobie kupila cos malego, moze bym sie przelamala .
Ja dzis spalam prawie do 10 :szok:, dzieciaki wstaly rano ale sie bawili i dali mamie pospac, no wkoncu wakacje :-D. U nas parno straszanie ale nie narzekam ;-).

Ostatnia edycja:
gingerka witamy. fajnie ze nas coraz więcej.
moje dziecko nie lubi baseniku. pochlapie sie chwilkę i już starczy. wodę ma ciepłą zbawek pełno. lubi jak ktoś z nią siedzi w środku.
wiecie zaczynam się zastanawiać jak to będzie z 2 malych dzieci. roznica 16 miesięcy chyba zaczynam panikować. ..

Verita nie martw sie bedzie dobrze, napewno na poczatku bedzie ciezko ale dobra organizacja i napewno sobie poradzisz :tak:.

mam nadzieję ;-)
dzisiaj właśnie przed chwila powiedziałam teściowej ze jadę wcześniej. zrobiła oczy ale wytlumaczylam ze muszę sie zgłosić fo położnej w Anglii bo wysoka ciąża i nie chcę zwlekać.poszlo :-D

Hej:) Nie mam sily pisac:/ dzis w pracy myslalam, ze padne, goraco i duszno. Czuje sie jakby moja zyciowa bateria sie wyczerpywala, nawet reki nie mam sily podniesc i ciagle mnie mdli, a jeszcze gosci mam i nie moge nawet sobie odpoczac po pracy bo moja genialna tesciowa ciagle powtarza, ze ciaza to nie choroba:/ Ciesze sie, ze juz wyjezdzaja we wtorek bo dluzej bym nie wytrzymala. Och co mi sie za tescie trafili:/

A jak u was? Jak sie czujecie? Dostalam wczoraj skierowanie na scan na 12sierpnia:D

Ja rozumiem, ze hormony bzikuja ale wkurza mnie to, ze domownicy patrza na mnie jak na jakas nienormalna bo przeciez jak ja sie moge zle czuc skoro nawet brzucha jeszcze nie mam:/
Kompletnie zero wyrozumialosci:(

reklama
Do góry