u Miski to myslalam ze zrbiska beda od 4 miesiaca bo ciagle byla narudna a slina az po kolana miala.A tu co 8 miesiac i ani widu ani slychu@fredka84 A Kajtusiowi już zeby wychodzą?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u Miski to myslalam ze zrbiska beda od 4 miesiaca bo ciagle byla narudna a slina az po kolana miala.A tu co 8 miesiac i ani widu ani slychu@fredka84 A Kajtusiowi już zeby wychodzą?
Takie mam dziwne zainteresowania np historia, konflikty zbrojne, kryminalistyka. Niestety od czasu pojawienia się Adasia nie mam czasu na czytanieCiesze sie ze tu jestes i piszesz bo mnie to uspokaja![]()
Ja Tez tak myślałam bo ciągle też paluszki pchala do buzi. Nic się martw wszystko w swoim czasieu Miski to myslalam ze zrbiska beda od 4 miesiaca bo ciagle byla narudna a slina az po kolana miala.A tu co 8 miesiac i ani widu ani slychu![]()
Moja właśnie grzecznie zasnęła. Ty też masz pieska co nie? Pamiętam jak pisałaś że się pchala pod łóżeczkoTakie mam dziwne zainteresowania np historia, konflikty zbrojne, kryminalistyka. Niestety od czasu pojawienia się Adasia nie mam czasu na czytanie![]()
u nas jutro 7 mcy i 4x1 już przebite sobie rosną...a pierwsze 2 wyszly hak skończyła 5 wiec ledwo wyszliśmy z ulewanie ba maksa to wskoczyliśmy w slinienie i marudzenie. Choć i tak chyba w miarę te zęby jeszcze. Liczę że jak szybko się zaczely to szybko wyjdą wszystkie...u Miski to myslalam ze zrbiska beda od 4 miesiaca bo ciagle byla narudna a slina az po kolana miala.A tu co 8 miesiac i ani widu ani slychu![]()
WariatkaKuwa, sukces. Dziś pierwszy raz ubrałam Kajtkowi body z długim rękawem i spodnie, jeeeaaa
. A już myślałam że do 18-tki będzie chodził w pajacykach
![]()
bez foty sie nie liczyKuwa, sukces. Dziś pierwszy raz ubrałam Kajtkowi body z długim rękawem i spodnie, jeeeaaa
. A już myślałam że do 18-tki będzie chodził w pajacykach
![]()
Nie wierzysz Brutusie?bez foty sie nie liczy![]()