12.06 sk9nczyla rokA ile ona teraz ma?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
12.06 sk9nczyla rokA ile ona teraz ma?
Ja chce od marca do pracy wracac a niemamy tu nikogo do pomocy.Z jednej pensji obecnie bedzie ciexko.Prawue pol pensji bede placic ale drugie pol zostanie wiec chce-musze wrocicWspolczuje,ja teraz dopiero dojrzalam do przedszkola ,twixy ida od sierpnia.Mialy isc rok wczesniej.Teraz widze ,ze to jednak dobra decyzja byla.
Co robilas?ja pracowałam 5 sezonów w Międzyzdrojach to za przeproszeniem zygalam ta miejscowością
No napewno tak będzieTk napewnna nie zauwazy ze nnie nie ma a ja z tesknoty pojde do domu i bede plakac.Pozniej tez dam sobie rade najgorzej poxzatek
![]()
O będzie dobrze12.06 sk9nczyla rok
przy promenadzie w sklepie spozywczo monopolowymCo robilas?
Z pierwszej oferty to tylko początek lipca. Cena jeszcze znośna. W tym roku jedziemy ostatni raz nad morze. Za rok Córka będzie już starsza to zapakujemy się w samochód i ruszamy na objazd.![]()
Wakacje nad morzem z Basenem, Aquaparkiem i Animacjami dla dzieci | Holiday Golden Resort Łazy
Idealne miejsce na rodzinne pobyty nad morzem z dziećmi. Ośrodek z Aquaparkiem i Basenem oferuje: Pełne wyżywienie, Noclegi nad morzem w domkach lub pokojach, Animacje dla dzieci, Kwatery w Łazach.www.holidaygoldenresort.pl
Domy letniskowe w Sarbinowie | Domyletnie.com
Apartamentowe domy letniskowe w Sarbinowie, blisko morza. Zapraszamy do nowoczesnych domów w cichej i spokojnej okolicy, ok. 100 m od plaży.domyletnie.com
Kuken machen![]()
moja corka na to najbardziej narzekala w polskim przedszkolu - 4latki zmuszane do godizny lezakowania. Juz mi zapowiedziala, ze jak traz tez jest to ona nie idzie.Dziś byłam a raczej mąż był na spotkaniu organizacyjnym w przedszkolu. Jestem przerażona, jest leżakowanie łącznie z przebieraniem się w piżamy. Co to ma być? Syn 10 lat temu uczęszczał do innego przedszkola i nie było żadnego leżakowania.
Ja będę musiała oddać do żłobka jak będą miały rok i 5 m-cyWspolczuje,ja teraz dopiero dojrzalam do przedszkola ,twixy ida od sierpnia.Mialy isc rok wczesniej.Teraz widze ,ze to jednak dobra decyzja byla.