reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam pytanie ale uwaga z kategorii głupich :rofl2:
Czy myślicie że mogę się do szpitala spakować w walizeczke taka na kółkach, nie jakaś duża ale z tych do bagażu podręcznego aczkolwiek głęboka. Mam również takie sportowe więc mogę w nie się spakować ale pomyślałam że w tej ładnie sobie poukladam wszystko i ze się nie pogniecie w razie W, ale myślę sobie czy nie będą patrzeć na mnie dziwnie jak ja wyskocze z taką walizeczka, hihi.Maz mówi że mam się w nią pakować i nawet o tym nie myśleć ale wiecie jak to jest:biggrin2:
Dokładnie taką miałam j nikt dziwnie nie patrzył -może dlatego,że była 2 w nocy [emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jak to jest z rozstepami czy one pojawiają się już w ciazy ? Bo ja narazie nic nie mam za chwilę 35 tydzień, czy one jeszcze wyskocza lub czy może poporodzie się pojawiają jak brzuch będzie się wciągal jak to jest ?

Dziewczyny a jak to jest z rozstepami czy one pojawiają się już w ciazy ? Bo ja narazie nic nie mam za chwilę 35 tydzień, czy one jeszcze wyskocza lub czy może poporodzie się pojawiają jak brzuch będzie się wciągal jak to jest ?

Niestety moga pojawic sie w kazdym momencie - chocby dzien przed porodem, ale moze tez byc tak, ze nie bedziesz miec wogole.
U mnie pojawily sie na piersiach po porodzie, ale potem zniknely.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w ciazy i po nie mam żadnych rozstępów.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w końcu była moja doktor na dyżurze i wszystko ustawiła. Od dziś wszystkie leki odstawione, dziś obserwacją i jeśli wszystko będzie ok to jutro do domu. Szyjka jeszcze nawet nie szykuje się do porodu[emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to dobra wiadomość!!!! Cudownie, dziciaki podrosną i wrócisz do szpitala rodzić za 3-4 tygodnie...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny w końcu była moja doktor na dyżurze i wszystko ustawiła. Od dziś wszystkie leki odstawione, dziś obserwacją i jeśli wszystko będzie ok to jutro do domu. Szyjka jeszcze nawet nie szykuje się do porodu[emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

To dobra wiadomość. Odpoczniesz w domku, a dzieciaczki jeszcze podrosną :)

Jak już o piękności mowa hi hi hi
To ja mam pytanie o biodra wrócą na swoje miejsce ?
Bo nie wiem czy trzymać spodnie z przed ciąży ......
:)
Brzuch brzuchem ale ja w biodrach się rozlazłam to nie wiem czy wcisne się w te same spodnie ....:oo:

reklama
Jak już o piękności mowa hi hi hi
To ja mam pytanie o biodra wrócą na swoje miejsce ?
Bo nie wiem czy trzymać spodnie z przed ciąży ......
:)
Brzuch brzuchem ale ja w biodrach się rozlazłam to nie wiem czy wcisne się w te same spodnie ....:oo:
A wiecie że ja gdyby nie brzuch to spokojnie wlazlabym w moje spodnie z przed ciąży

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry