reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiedziałam że szybciej będą chcieli ale ze to już teraz [emoji33] [emoji20] staram się myśleć pozytywnie ale dziś z ciśnieniem trafiłam 160/90cos w krwi wyszły problemy w moczu białko do tego cukrzyca może lepiej tego stanu nie przeciągnąć.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
To napewno byłoby grozniejsze niż szybszy poród. Będzie dobrze :)

reklama
Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce

Ewulek nic sie kochana nie boj. Lekarze na pewno wiedza co robia! Ja trzymam mocno kciuki!

Wiedziałam że szybciej będą chcieli ale ze to już teraz [emoji33] [emoji20] staram się myśleć pozytywnie ale dziś z ciśnieniem trafiłam 160/90cos w krwi wyszły problemy w moczu białko do tego cukrzyca może lepiej tego stanu nie przeciągnąć.

Mnie 4/5 dni przed tym jak mi odeszly wody sisnienie skoczylo . Urodzilam w 35 +1 Marcelina cala i zdrowa.
Bialko w moczu - lepiej tego stanu nie przeciągnąć .Byla malutka a teraz pozdrawia
orca-image-1519541927178.jpg_1519541927534.jpeg

Załączniki

• orca-image-1519541927178.jpg_1519541927534.jpeg
    orca-image-1519541927178.jpg_1519541927534.jpeg
    156,6 KB · Wyświetleń: 476
Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce

Kochana będzie dobrze zobaczysz malutka będzie silna i zdrowa. A lekarze wiedzą co dla Ciebie i dla niej jest lepsze na ten moment.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie 4/5 dni przed tym jak mi odeszly wody sisnienie skoczylo . Urodzilam w 35 +1 Marcelina cala i zdrowa.
Bialko w moczu - lepiej tego stanu nie przeciągnąć .Byla malutka a teraz pozdrawia Zobacz załącznik 840549
Cieszę się że wszystko dobrze się skończyło i to mi daje nadzieje[emoji8]

Płakać mi się chce

Spokojnie. Tak bedzie lepiej dla Was obu, bezpieczniej. Mysl pozytywnie - zaraz bedziecie sie tulic. Kciukasy wielkie [emoji110]️[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dostałam pierwszy steryd na płucka, nie dociera chyba to jeszcze do mnie co za chwilę się będzie działo. Trzymajcie proszę kciuki za moją Amelke[emoji8]

[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] za Amelke.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry