reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Będzie dobrze! A już wiesz, którego dnia tulisz swoją kruszynkę?Dziękuję kochana[emoji8] właśnie wasze sytuację mnie trzymają na duchu że wszystko szczęśliwie się skończy i będziemy się tulic z naszą kruszynka[emoji7]
Ja się śmieje, że mała wzięła do siebie moje słowa odnośnie znaku zodiaku, żartowałm sobie do męża, że on taki ładny zodiak rybka ja strzelec a tu dołączy baran do nas[emoji38] no i chyba wzięła do siebie mała i będzie po tatusiu rybka.
Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy z wami zawsze łatwiej [emoji4].
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Trzymam kciuki kochana, bedzie dobrzeWłaśnie dostałam pierwszy steryd na płucka, nie dociera chyba to jeszcze do mnie co za chwilę się będzie działo. Trzymajcie proszę kciuki za moją Amelke[emoji8]

hope322
Ja sie sugeruje metkaDziewczyny w ilu stopniach prałyście rożki, pościel, ręczniki dla dziecka , no i ubranka?
Ja rożek według metek czyli 40 stopni ale mam program dziecięcy który 2h pierze i dodatkowo wyprasowane.Dziewczyny w ilu stopniach prałyście rożki, pościel, ręczniki dla dziecka , no i ubranka?
Ręczniki prześcieradła i tetre prałam na 60 i też 2h i prasowanie.
Evelin83
ja mam program dla dzieci 95 stopniJa rożek według metek czyli 40 stopni ale mam program dziecięcy który 2h pierze i dodatkowo wyprasowane.
Ręczniki prześcieradła i tetre prałam na 60 i też 2h i prasowanie.
Jeszcze nie wiem czekam na kolejny zastrzyk i usg i pewnie dziś coś więcej powiedząBędzie dobrze! A już wiesz, którego dnia tulisz swoją kruszynkę?
walczaca o szczescie
O rety, wierZę że to najlepsza decyzja dla Was! Trzymaj się dzielnie i odzywaj do nas. Jesteśmy z Tobą myślami, trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce
walczaca o szczescie
No poliki nie wyglądają na wcześniaka! cudna jestMnie 4/5 dni przed tym jak mi odeszly wody sisnienie skoczylo . Urodzilam w 35 +1 Marcelina cala i zdrowa.
Bialko w moczu - lepiej tego stanu nie przeciągnąć .Byla malutka a teraz pozdrawia Zobacz załącznik 840549

Ostatnia edycja:
reklama