meg86
Fanka BB :)
7 jest bardziej czuła. Ja kupiłam 7Monitor wiadome kupie nowy,na bezpieczeństwie dziecka nie bede oszczędzać.No właśnie musze popatrzec czym się różnią babysense 5 a 7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 jest bardziej czuła. Ja kupiłam 7Monitor wiadome kupie nowy,na bezpieczeństwie dziecka nie bede oszczędzać.No właśnie musze popatrzec czym się różnią babysense 5 a 7
To czekamy kochanaDziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Wkoncu synek się zdecydował [emoji3] szybkiego i bezbolesnego porodu [emoji4] czekamy na zdj [emoji106]Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Cukrzyca ciążowa wynik ponad normę masz ja tez zmagam się z cukrzycą od 25tc i jestem ciągle na diecie bez insuliny.U mnie wynik był na czczo przekroczonyA wiesz co to oznacza?
PowodzonkaDziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Powodzenia kochanaDziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
[emoji4][emoji110] by bylo szybko, bezbolesnie i szczęśliwie[emoji3]Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Hej,
Zostało mi trochę leków, które niestety póki co mi się nie przydadzą.
Mam do sprzedania:
Luteina dopochwowa 100mg ( 12/2019) – 3 opakowania -> 45 pln/ opakownie
Crinone ( bez opakowań )– Cena za 15 szt – 185 pln ( w aptece 207,90 pln)
09/2018 – 7 szt
02/2019 – 13 szt
06/2019 – 40 szt
Clexane , 40mg/0,4 ml – 100 pln / opakowanie
06/2019 – 3 opakowania
09/2019 – 4 opakowania
Gdyby ktoś był zainteresowany proszę pisać na priv.
Rety... współczuję tego przeżycia <przytul> no to właśnie monitor trafił na pierwsze miejsce listy sprzętów niezbędnych :-))
Bo do pewnego momentu zadtanawialam się czy je kupować...
Dziewczyny proszę pomóżcie. Mam wyniki glukozy z krzywej wynik naczczo 87, po 1h 207 po 2h 134. Ten środkowy jest kosmiczny prawda? Jest złe?
Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Kochana kciuki zacisniete[emoji11] czekamy na zdjecia! I oby poszlo szybko i bezbolesnie!Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!