reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mamuśki napiszcie wasze sposoby na kolki bo Ja już nie wiem co robić a plecy mi odpadają z bólu. Krople Sab Simplex używam , probiotyk też, masaże robię po kąpieli, grzeje brzuszek suszarka , kładę na brzuszku ,kupiłam teraz tez mleko bebilon na kolki . Dziś od 20 prawie do teraz czyli północy non stop płacz . Wiem ze to musi przejść samo ale może jest coś co znacie a załagodzi jej ten ból [emoji30][emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nam uratował życie bobotic forte

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy zamawialyscie cos ze strony DaWanda bo zamowilam cos i tak teraz sie zastanawiam nad terminem realizacji jest dosc dlugi i zaczynam miec watpliwisci co do tej strony.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamawiałam na chrzest taki zestaw dla przyjaciółki i przyszło bez problemu .Może kontaktuj się bezpośrednio z producentem bo oni są pośrednikami .

Czyli może Alicja i Amelka są zbyt podobne...? No w sumie słuszna uwaga, ja też ich nie odróżniałam. Dzięki ;-)
Amelka piękne imię . Miałam tak dać coreczce ale siostra dała swojej . Później jak byłam w cp to miałabyc lenka ale teraz wybraliśmy całkiem inne i niektórym się nie podoba Matylda. A ja czuje ze będzie świetnie pasować . Szczególnie po moim trudnym początki ciąży i krwotokach wiem że imię adekwatne do znaczenia :)
Mi się podobają jeszcze Bianka , Blanka, Nadia , Jadzia, Anastazja.

Z
Dziewczyny mam pytanie czy zamawialyscie cos ze strony DaWanda bo zamowilam cos i tak teraz sie zastanawiam nad terminem realizacji jest dosc dlugi i zaczynam miec watpliwisci co do tej strony.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Maz mi kiedyś zamówił prezent pod choinkę dotarł na walentynki

Mamuśki napiszcie wasze sposoby na kolki bo Ja już nie wiem co robić a plecy mi odpadają z bólu. Krople Sab Simplex używam , probiotyk też, masaże robię po kąpieli, grzeje brzuszek suszarka , kładę na brzuszku ,kupiłam teraz tez mleko bebilon na kolki . Dziś od 20 prawie do teraz czyli północy non stop płacz . Wiem ze to musi przejść samo ale może jest coś co znacie a załagodzi jej ten ból [emoji30][emoji30][emoji30]

Nie istnieje nic na to......a te wszystkie kropelki .....
Układ pokarmowy poprostu musi dojrzeć .
Jedyne co pomaga to ręce mamy i całusy ciepła kąpiel masaże i całusy i całusy .
.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry