Mi sie ta butelka z aventa jakby zasysala ona taka szeroka i krotki dziubek dopuki mi nie doszla z brownsa uzywalam tych gotowych ze szpitala. Teraz ta buteleczke pokochalysmy

Jest waska i dluga. Wlasnie mi przyszedl ten klin - fajna poduszka bo ma wypustki - o ile juz zdrpwsza jestem - wiem ze pierdoly ale maja duze znaczenie - caly czas jej podkladalam poskladana pielszke tetrowa pod glowke. Mala zawsze spi na boczku - raz ja klade na jednym, raz na drugim zeby sie nie przyzwyczajala do jednego. Dziewczyny jak jest u was z przewijaniem? Zmieniacie pampersa przed jedzonkiem czy po jedzonku? Ja teraz zmieniam przed jedzeniem, wiem ze po jedzeniu zdazy cos narobic ale jak to robie po jedzeniu i ja tak troche na boczki przerzuce to wlasnie wtedy ulwea. Zkoleji mam wrazenie ze jak nie uleje to sie czasami meczy i wtedy dluzej sie denerwuje ze we snie uleje. Jeszcze mam pytanie. Jak wracamy ze spacerku to mala moze spac i spac i ja sie denerwuje ze mijaja juz 3 godziny i nie jadla - czy powinnam ja wtedy wybudzac? Taj=k sie nauczylismy ze czekamy do 23 na jedzonko - idziemy wszyscy spac Natalka sie budzi o 2 w nocy na jdzonko - idzemy znowu spac (chociaz dzisiaj zrobilam wyjatek bo na paramountchanell lecial film zabawa w Acapulco z elvisem presleyem i nie moglam sie oderwac), pozniej o 5 karmienie i spanie i wstajemy razem z Natalka dopiero okolo 8:30 i tak zaczynamy dzien - takze nie jest zle

Nie wiem tylko co zrobie jak Łukasz wroci do pracy a to juz za tydzien.