reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@fredka84 co robiłaś cały dzień? Już myślałam że urodzilas:) ja się na schodach przewróciłam
Ja od rana porządki w chacie robiłam, tzn odkurzanie i mycie podłóg. Padłam jak kawka 🤦. A od 15-tej u siostry siedziałam, właśnie przyjechałam i doczytuje co tu się wyrabia 😱. Ty się przewracasz, @motylek24 chuda dżaga😜. Ja dziś jakaś gruba jestem 🤔. Tak mi się brzuch powiększył że jestem w szoku 🤔. Wczoraj takiego nie miałam 🤔. I bardzo mi się jakby spina. Chyba już go nie chcę mieć 😜
Przywiozłam od siostry resztę moich gratów, czyli jakiś bujaczek, łóżeczko i stelaż do wanienki. Teraz już wszystko mam w chacie i mogę wyczekiwać 😜

reklama
Mnie moja Misia szarpie za wlosy i qyobraz sobie jak ja wygladam.Kiedys zapomnialambpoprawic fryza i otworzylam drzwi kurierowi i sobie mysle coon sie tak gapi na mnie jak na wariata.dopiero po jakims czasie zobaxzylam co mam na glowie🤦‍♀️
😂😂😂 Ty przynajmniej mimo nie masz pod okiem. Kochana w tej ciąży nie robię zdjęć. Raz mi przeszło przez myśl żeby zrobić sesję ale wolałam się wyspać;)

Ja od rana porządki w chacie robiłam, tzn odkurzanie i mycie podłóg. Padłam jak kawka 🤦. A od 15-tej u siostry siedziałam, właśnie przyjechałam i doczytuje co tu się wyrabia 😱. Ty się przewracasz, @motylek24 chuda dżaga😜. Ja dziś jakaś gruba jestem 🤔. Tak mi się brzuch powiększył że jestem w szoku 🤔. Wczoraj takiego nie miałam 🤔. I bardzo mi się jakby spina. Chyba już go nie chcę mieć 😜
Przywiozłam od siostry resztę moich gratów, czyli jakiś bujaczek, łóżeczko i stelaż do wanienki. Teraz już wszystko mam w chacie i mogę wyczekiwać 😜
Jak Ty to robisz że masz tyle energii. A no tak jeszcze nie masz pod ręką małego:) ja już nawet nie gotuje od 3 tygodni ;) wszystko mi przynoszą pod nos :)

😂😂😂 Ty przynajmniej mimo nie masz pod okiem. Kochana w tej ciąży nie robię zdjęć. Raz mi przeszło przez myśl żeby zrobić sesję ale wolałam się wyspać;)
Ale lysa zostane jak tak dalej pojdzie🥴Przeciez tak szarpie ze masakra.
Ja nie robilam sesji brzuszkowej i mam moze ze 3fotki takie byle jakie i bardzo zaluje.w sumie mam caly czas wqrwa na meza za to.dlatego na 1 urodziny Misi pojade na sesje z nim lub bez niego wisi mi to🤪

reklama
Do góry