reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dla mnie to jest najgorszy moment...wenflon w nadgarstku i na powierzchni dloni...cale cc blednie przy tym🤣
Hehe No tak , zakładanie wenflonu to dramat, przy histero pani tak się uparła na wenflon w zgięciu ręki że dziubala mnie tam z pół godziny, mówiłam jej że nie da rady bo mi żyły pękają albo się zapadają i nie ma szans, ale tak chciała pokazać co potrafi że poklula mi całą rękę a i tak na nadgarstku się skończyło 🤔, zdolna bestia

Dziewczyny pytanie
Wzielam o 8 encorton i duphaston
Po godzinie zwymiotowalam:(
Powinnam brac te tabletki jeszcze raz??

Dla mnie to jest najgorszy moment...wenflon w nadgarstku i na powierzchni dloni...cale cc blednie przy tym🤣
Wenflon miałam wymieniany co 5 dni przez trzy miesiące. Bywał w różnych miejscach😂 chyba najlepiej pomiędzy nadgarstkiem a zgięciem łokciowym. Czasem się buntowałam, niestety bez rezultatu i tak położne dorwały mnie w zabiegowym 🤪

reklama
Do góry