masz rację zaraz znowu zmieni się temat wątkuProponuje dac spokoj taki dyskusjom bo to zawsze sie gownoburza konczy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz rację zaraz znowu zmieni się temat wątkuProponuje dac spokoj taki dyskusjom bo to zawsze sie gownoburza konczy![]()
PopieramProponuje dac spokoj taki dyskusjom bo to zawsze sie gownoburza konczy![]()
A ty co dzis taka zadowolona z życia, hemasz rację zaraz znowu zmieni się temat wątku![]()
a nie jest tak jak z wiekszoscia lekow, ze jesli wymioty nastepuja po ponad 30min to dawke przyjmuje sie za wchlonieta?Ja bym wziela,nie wiadomo czy to sie juz wchlonelo,obydwie cie nie zabija .Ale lepiej chyba troche wiecej niz wcale.Tak mysle.
Fredka,dlaczego mnie to nie dziwi...pasuje mi ta policja do ciebiePopieram
Ja dziś idę laski na tę policję. Jeszcze sobie fajkę do buzi włożę i normalnie prawdziwa patologia ze mnie
![]()
Nie wiem,wiem ze sa leki ktore szybciej i dluzej sie wchlaniaja.a nie jest tak jak z wiekszoscia lekow, ze jesli wymioty nastepuja po ponad 30min to dawke przyjmuje sie za wchlonieta?
Przynajmniej mi tak zawsze mowili…
Dzis wymiotuje co godzine z zegarkiem w reku. I tak wiecej czasu na wchloniecie nie dostana:/Nie wiem,wiem ze sa leki ktore szybciej i dluzej sie wchlaniaja.
Mi tak nigdy nikt nie mowil![]()
jaaa? Bo jeszcze ranoA ty co dzis taka zadowolona z życia, he![]()
musisz dotrwac do konca pierwszego trymestru, potem powinno byc lepiej.Dzis wymiotuje co godzine z zegarkiem w reku. I tak wiecej czasu na wchloniecie nie dostana:/
Moze to jednorazowa akcja ale jak sie powtorzy to pogadam z nim bo 15. Mam wizytemusisz dotrwac do konca pierwszego trymestru, potem powinno byc lepiej.
Choc moja gin mowila, ze jesli wynioty ds naprawde silne to mozna brac leki na to zeby to uspokoic. Nie wiem czy Twoj gin Ci wspominal.
Daje corcia popalic matce…