reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej,

Jeszcze miesiąc i rozszerzam dietę, czy możecie polecić jakieś przydatne akcesoria: kubki, sztućce, naczynia, krzesła, itd...
Co Wam się sprawdziło?
Krzesełko z regulowanym oparciem od polezacego do siedzącego, i ceratowe obicie , łatwiej umyc po karmieniu , miseczka nie będzie Ci teraz potrzebna jakaś specjalna , tylko łyżeczka malutka plastikowa i siniak taki ceratowy , i powodzenia hehe, u nas wszystko na pół metra wokół brudne po jedzeniu 😁

Krzeselko z ikea z takim dmuchanym podparciem poduszka bo dla nalca bedzie samo krzeselko za szerokie.Sztucce aby jak najbardziej plaskie.ja kupilam w pepcko razem z beznadziejnym talerzykiem kubusia ale z niego nie korzystamy tylko z lyzeczki.dokupilam jeszcze w pepcko taka miseczke silikonoea co sie do blatu przyssie ale to pozniej z niej i tak jemy tylko kssze a tak to sloik8 bezposrednio lub z mojej reki sama nie bierze raczkami Z jednej strony to dobrze bo nie odkurza mi podlogi tylko jak cos na niej znajdzie do mnie niesie😅 narazie nie inwrstuj bardzo w sztucce.
A mamy jeszcze bboxa.Miska szybko zalapala o co jaman i pije z niego normalnie caly czas wode.
wg mnie krzeslwko z ikea nie kedt dobre, przez wszytskim brak podparcia na nogi. Ani sie nie reguluje. Poza tym jak juz wyjmiesz wkladke niemowleca to cale jedzenie wpada miedzy lrzeslko a dziexko, jesli dziecko je samo.
Co do bboxa to sa takie bidony no name o polowe tansze, super sie sprawdzajace firmy Munchkin.
Ogolnie takie talerzyki z przegrodkami sa spoko, nam sie sprawdZaly

wg mnie krzeslwko z ikea nie kedt dobre, przez wszytskim brak podparcia na nogi. Ani sie nie reguluje. Poza tym jak juz wyjmiesz wkladke niemowleca to cale jedzenie wpada miedzy lrzeslko a dziexko, jesli dziecko je samo.
Co do bboxa to sa takie bidony no name o polowe tansze, super sie sprawdzajace firmy Munchkin.
A ja to krzeselko kocham bo jest wiecznie urabane,wrzucam pod prysznic i czyste.Zoska z Lennartem mialy takie fiki miki na wszystkie strony mozna bylo regulowac i tez bylo wszedzie pelno zarcia pomijajac gabaryty tego czegos..Czyscilam te szpary i szparunie szczotka do zębow.
Ale wiadomo,jak kto i co lubi.Matteo w tym siedzi szczesliwy i robi masakre .😂

Ja kupilam na allegro podpar ie na nozki i jest spoko.ja nie mam miejsca w domu i to krzeselko super sie u nas sprawdza🙂

A ja to krzeselko kocham bo jest wiecznie urabane,wrzucam pod prysznic i czyste.Zoska z Lennartem mialy takie fiki miki na wszystkie strony mozna bylo regulowac i tez bylo wszedzie pelno zarcia pomijajac gabaryty tego czegos..Czyscilam te szpary i szparunie szczotka do zębow.
Ale wiadomo,jak kto i co lubi.Matteo w tym siedzi szczesliwy i robi masakre .😂
ja swoje mam proste, ale z regulacja. Sluzylo to samo obu, tez pladtikowe wiec latwo czyscic, a to z ikea jest u rodzicow i jak dla mnie porazka. Masa jedzenia laduje miedzy dzieckiem a tacka.

Dzielo mojej corki po wizycie w centrum nauki o kosmosie… Rakieta rzecz jasna 🤣 Dumna mama 🤣🤣😅💜😂😂😂😂

Załączniki

• IMG_7013.JPG
    IMG_7013.JPG
    139,6 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry