reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Szarlotka wózek jest super,klasyka,a mnie się takie podobają.Kolor jest bardzo ładny,uniwersalny.Mnie się ten wózek bardzo podoba.Jak ja będę kupowac wózek to napewno w stylu podonym do twojego wózka.Czyli obie jestesmy antyki:-pA na kiedy masz tp? Bo ja na 23.01.2012,ale to pewnie może się przesunąć.

reklama
ptencer ja nawet tego drugiego linka nie potrafię otworzyć:(tzn. otwiera się picassa ale ciągle jakieś inne zdjecia:(:(

Kasia_30 termin mam na 21 grudnia...mam nadzieję że może przynajmniej tydzień wcześniej będzie...:):)żeby nie tak na wigilię:):)

Alez sie najadlam ;-) Na obiad zrobilam lososia i mlode ziemiaczki z grila,a do tego fasolka szparagwa i mloda marchewka z bulka tarta:-D Mam jeszcze ciacho francuzkie z budyniem,ale juz nie wcisne ;-)
Jak to dobrze moc w koncu wszystko jesc :tak:

czarnykot bo zaraz Ci się na obiad zwalę:):)Pyyyyszności...chyba jutro takie zrobię:)a ja dzisiaj miałam na zamówienie meża i córci zupkę pomidorową....ale jutro też bym chętnie jakąś rybkę wcięła, łososia albo pstrąga...
ptencer :)Już otworzyłam:)śliczny brzusio ale taki słodki drobny....ja to już jak krowa wyglądam...nie jadam za dwóch i też byłam szczupła ale już sporo przybrałam na wadze:(:(Wstawię zdjątko jak mi się uda tylko się nie śmiać:)

reklama
Do góry