Magda ja też polecam invimed w Wawie i właśnie albo dr R. albo Dw. Mi robił wszystko dr Dw i udało się za 1 razem, ale mój problem to tylko niedrożny jajowód i brak drugiego. Ogólnie to nie zlecał niepotrzebnych badań i honorują badania z innych laboratoriów. Nie każdy lekarz jest w klinice każdego dnia i jak wypadnie Ci transfer lub punkcja w sobotę to przeprowadzi je lekarz na dyżurze.
Marta Ty się nie martw tym, że nie czujesz ruchów, bo mi się wydaje, że czujesz tylko jeszcze ich nie umiesz odróżnić. W piątek się wszystkiego dowiesz, a jeśli jesteś niespokojna to idź do jakiejkolwiek przychodni najbliższej gdzie jest położna i poproś o posłuchanie tętna... to jest bezpłatne i bez łaski wszędzie mają Ci obowiązek tętna wysłuchać, gdzie oczywiście mają do tego sprzęt.
A ja mam pytanie czy któraś z koleżanek w ciąży miewała lub miewa kłocie w pochwie? Nie jest to jakieś bolesne, ale takie dziwne uczucie jakby cienką igłę ktoś wbijał, też nie mam tego często, bo miałam przedwczoraj i dziś rano przez chwile... gdzieś czytałam, że to może być coś ze skracaniem szyjki? Macie jakieś doświadczenia z tym?