reklama

Ciezarowki na zakupach

Aż żałuję, że auchan mam tak daleko bo body cudne :-D
Kupujecie rozmiary 50 i 56? Ja od razu 62 biorę. U nas lekarz zapowiedział, że tatuś wysoki prawie 2 m to i dziecko może być duże więc 56 dokupi się jak już będą faktycznie potrzebne :-D

reklama
bettina - ja tez od 62 kupuje, 56 planuje doslownie kilka sztuk. Moja starsza miala 59cm jak sie urodzila, dlatego z doswiadczenia juz tych malutkich nie biore. Dokupic zawsze mozna jakby co.

kr0pek -70zl za wszystko to rewelacja ;-) przewaznie to jeden bodziak lub pajac kosztuje 20-30zl

Bettina bodziaki słodkie a sukienka cudo. W lidlu maaja być takie ogrodniczki i właśnie nad nimi się zastanawiam;) a na jaki rozmiar masz te body? Bo widzę ze z krótkim rękawkiem kupilas :)
Co to jest to w ptaszki?

Ja kupowałam na 56 myślę że moze jie długo ale jednak dziecko z miesiąc w nich chociaż pochodzi. Mam też kilka na 50 ale to dosłownie może ze 3-4 body i jeden kaftanik może na zasadzie ze jak na początku przyjdzie ze szpitala a będę chciała ja fajnie ubrać na wizyte kogos ;) to żeby się nie topila w tych wielkich ciuchach. Chciałabym więcej na 50 zeby nie chodzila w zaduzych na poczatku ale raz ze szkoda mi kasy a dwa ze może się okazać że będą ciasne;) choć ja nie widzę w kilku różnicy a jest 50 i 56 także..

Dwie pary bodów są chyba na 56 i dwie na 62. Z krótkim rękawkiem będę zakładać pod pajaca, który ma już długi rękaw. A body z długim rękawem pod śpiochy.
To w ptaszki to suchy termofor z pestkami wiśni. Super sprawa podobno na kolki. Nie jest drogi więc zamówiłam ;-)
Dzisiaj przyszła paczka z kocykiem, jutro wam pokażę, jest cudowny :-D

Carolajna jakie pampersy ?? Syn musiał używać tylko pampersa reszta go uczulala momentalnie a córa jakie by nie miała takie były dobre ;-) ciekawe jak teraz będzie ;-)

o już pampersy? :-D
Ja na razie nie szaleję za mocno bo prawdopodobnie czeka mnie przeprowadzka jeszcze więc im więcej kupię tym więcej przenoszenia a nie cierpię przeprowadzek :crazy:

Kupowałyście już poszewki na pościel? Polecacie jakąś konkretną firmę / ewentualnie macie sprawdzonego sprzedawcę na allegro?

Ostatnia edycja:
reklama
Bozienka kupiłam Pampers, tylko te uznaję. Koleżanka ma jeszcze dla mnie 2 paczki odłożone.

Bettina no ja mam raczej wszystko już :)

Załączniki

• 1443638479887.jpg
    1443638479887.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 77

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry