reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Ale Wy dziewczyny juz duzo rzeczy macie! Ja jestem daleko w lesie.... Kilka par body, pajacyk, spiochy z kaftanikai i czapkami, received_1185991194753118.jpg pieluchy, kocyk i ... Bajki, ktore juz czytam do Brzuszka;) W biedrze byly 3 ksiazki za 26 zl;)

Załączniki

• received_1185991194753118.jpg
    received_1185991194753118.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
PaniAg też mam tylko trochę wyprawki, trochę ciuszków i dwa kocyki. Jestem pod wrażeniem, że dziewczyny już przygotowane :-D Ja jakoś ciągle nie wiem od czego zacząć. Kosmetyki za wcześnie, środki higieniczne też, łóżeczka i innych dużych rzeczy przed przeprowadzką nie ma sensu i tak czekam i czekam ;-)
Ja za to listę zakupów mam opracowaną a to już coś:-D

Dziewczyny a gdzie kupujecie te rzeczy z minky? Chcilabym taki spiworek dla córki na zimę do spacerówki :)

No i orientujecie się czy oprócz tego że to ładne i miłe to jeszcze cieplutkie ?

Ja akurat mam nieoryginalnego minky ale jest super mięciutki i puchaty, zamawiałam na allegro. Mój kocyk jest w wkładem wiosennym, ale można było jeszcze wybrać zimowy i wtedy wypełnienie jest grubsze albo letni i wtedy nie ma w ogóle wypełnienia, tylko sam polar i bawełna.
Sama mogłabym się ciągle okrywać tym kocykiem. :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry