Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W przyszłym tygodniu we wtorek idę do swojego gina i okaże się ile przytyłam.Bo moja waga chyba zawyża troszkę i wole kontrolować masę co miesiąc na tamtej wadze u gina.Ale przypuszczam,że jest mnie więcej o jakieś 2 kg czyli razem 3,5 od początku.
Ja od ostatniej wizyty u gina (tj.: 17 stycznia) do 13 lutego przytyłam 2,4 kg. W sumie od początku przybyło mi już 6,7 kg. Moim zdaniem to trochę dużo, jak na półmetek :
Ja przytyłam od początku 5 kg i to wszystko w przeciągu ostatniego miesiąca... no ale właśnie od tego czasu zauważyłam znaczny przyrost brzuszka. Aż się boję pomyśleć co będzie za 4,5 miesiąca.
Ja teraz to nie wiem ile juz przybralam, ale jak bede miec taki apetyt jak dzisiaj to wcale tego dobrze nie widze!!!
Od poczatku ciazy jadlam nawet mniej niz przed, a dzis cos mnie napadlo!!! Mam nadzieje ze to minie, bo z natury wielka baba ze mnie i jak jeszcze utyje za duzo to sie sama w lustrze nie poznam!!!