Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie 16 kg na + , waga stoi od 3 tyg ;D (i całe szęscie..., pojawiły mi się też rozstępy mimo smarowania (ok 4 dni temu) trzeba być czujnym do końca i dużo smarować
U mnie do dzis 12,5kg i to pol kilo to od dwoch tygodni przybylo i na razie nic wiecej ,wczesniejsze dwa tygodnie to bylo 2kg do przodu wiec chyba sie juz uspokaja
na razie nie mam fotek z samej siebie bez brzuszka, powiem tyle: w szóstym dniu wyglądam jak w 3 m-cu ciąży, jeszcze nie spadł cały po porodzie wyglądałam na 7 m-c
JA 15 NA PLUSIE ALE TYM SIE WCALE NIE MARTWIE CO DO ROZSTEPOW TO TEZ NIE ZA CHWALAM BO ROZNIE BYWA JESTEM ZDANIA ZE JAK MAJA BYC TO BEDA I ZADNE KREMY NIE POMOGA MOJEJ KUMPELI WYSKOCZYLY PARE DNI PRZED PORODEM WOKOL PEPKA A SMAROWALA SE CAŁA CIAZE TAK ZE PO PORODZIE NAPISZE WAM CZY SA CZY TEZ ICH NIE MA