Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No wlasnie co do rozstepow to czy po ciazy mozna juz stosowac wszystkie kremy, czy jak sie karmi to dalej tylko te wybrane ??? Przydalby sie jakis super krem ujedrniajacy na te nasze rozciagniete brzuchy :laugh:
NO TO TRZEBA SIE BEDZIE SMAROWAC ROWNIEZ PO JUZ MI CHYBA W NAWYK WESZŁO PRZED CIAZA MIAŁM MILION TAKICH KREMOW ALE JAKOS TAK ALBO MI SIE NIE CHCIAŁO ALBO UWAZAŁAM ZE OD JUTRA I TAK WKOŁKO A TERAZ OD 3 MIESIACA BO MAM TAKI OLEJEK ZE WCZENIEJ NIE MOGŁAM SMARUJE SIE DWA RAZY DZIENNIE I NIE MA ZE MI SIE NIE CHCE CZY NIE MAM CZASU NA TO ZAWSZE ZNAJDE
no własnie , rozstepy wyskakują mi własnie teraz najwiecej tydzien przed terminem chyba oszaleje !! tak mało mnie dzieli od porodu a te paskudy sobie wyłażą!!!!!! grrr
Ja mam dokladnie 17 na +......mam nadzieje ze szybko to zrzuce....a co do rozstepow..to ejstem zalamana...jakis tydz temu...zaspypaly mi caly przod brzuszka....i sa bardzo widocze..mam nadzieje ze po porodzie troche zbladną..a tak sie cieszylam..ze 9 mies a nic nie mam.....a tu taka niespodzianka..