Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
od samego poczatku ciazy powinno sie nosic dobry podtrzymujacy biustonosz i to non stop aby zapobiec obwisaniu pozniej piersi.... rowniez pownno sie dobrze nawilzac i natluszczac kremem skore na brzuchu i piersiach ,aby zapobiec lub chociaz zmniejszyc ryzyko rozstepow...
Ja kupiłam sobie oliwkę w żelu z Jonsona i powiem Wam że jest rewelacyjna i skórę się ma świetnie nawilżoną i gładziutką (kosztuje 10 zł w Tesco) :-) :-) :-) :-)
gadalam ze swoja mama czy ona miala rozstepy itp... No i niestety tak.. a ponoc jesli matka miala to corka na 90 procent tez.. ale powiedziala ze dopiero przy ostatnim dziecku.. I zebynie przesadzac.. Co prawda ja mysle ze tak za miesiac zaczne sie smarowac dopiero..
z tym stanikiem to ja nie mam wyjścia - śpię w takim wygodnym, bo jak "rozpuszczę" moje piersi - to mnie bolą. A jak są w staniku, to prawie nie czuję.
dziewczyny! a propo mięty to ja czytałam, że jest dobra kiedy ma się zgagę i mdłośći! i nic nie było, że jest wczesnoporonna o rany! teraz to już jestem skołowana!
Karolcia - mieta w normalnych dawkach nie szkodzi - czyli napar np. 3 razy dziennie. Jest srodkiem szkodzacym kiedy sie wypije bardzo silny napar, ale na taki nawet paczka saszetek nie wystarczy - pij na zdrowie.