reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

teraz nie ma roznicy czy dywan czy panele a tak poza watkowo pytalam o to ale jakos nie doczytalam nikogo czym myjesz podloge ? kurcze ja myje plynem do naczyn boje sie jakimis do podlogi jak on po niej smiga

też teraz myjemy płynem do naczyń i wyglądają tragicznie. Pastowane były panele dzień przed moim powrotem ze szpitala z Młodym czyli 25 maja 2008. Potem już nie, bo jakoś dziwnie to śmierdzi, wtedy to z tydzień capiło w mieszkaniu. Jak się zrobi cieplej ,żeby wiatr hulał po mieszkaniu to nastąpi święto podłóg i P. je wypastuje.

reklama
Dzięki dziewczyny za linki do pojemników na zabawki!!
Ale nadal nie mogę się zdecydować :confused:
Tekturowe pudełka raczej odpadają, bo mała może sie na nich opiera - odkształca sie szybko, no i bedzie ślinic...

Ciągle nie wiem czy kupić te "siateczkowe" kosze, czy jakies plastikowe pudło... Ech, chyba zdam się na to na co się natknę i co mi sie spodoba.
Ikeę bym odwiedziła, tylko nigdy koło niej nie jezdze, a oczywiscie wiecznie czasu brak na pojechanie do sklepu jakiegokolwiek:wściekła/y:

No nic, narazie walają się te zabawki dalej i szlag mnie trafia :baffled:

Ja polecalabym jednak plastikowe pudlo,zdecydowanie.Dzieci lubia wchodzic do takich pudelek i tam siedziec a pozniej to bedzie dla dziecka magiczny kufer piratow a w nim skarby! Wiem to bo nie raz juz to przerabialam z Vanesska:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonko, rozejrze sie za takimi.
Kiedys planowałam kupić siatkowy ale tez mysle o plastiku.
Chociaz myśle ze po prostu chyba kupie i taki i taki ;-)

Kangurka, ja kupiłam w ikei takie pudełka. Są tanie, mieszczą sporo zabawek i można je stawiać jeden na drugim. Idze się bardzo podobają i często wygrywają rywalizację z zabawkami ;-)

Kangurka, ja kupiłam w ikei takie pudełka. Są tanie, mieszczą sporo zabawek i można je stawiać jeden na drugim. Idze się bardzo podobają i często wygrywają rywalizację z zabawkami ;-)

No bardzo są tanie, ale na prawde wystarczająco duze?? Bo w opisie jest ok 40x30x20.
Kurcze, moze w rzeczywistosci sa wieksze niz mi sie wydaje... :confused:

Kangurka, wczoraj w Tesco widzialam plastikowe pudełka zamykane i nie zamykane. Są też metalowe w różne bajery pomalowane

Będę musiała się wybrać do Tesco. Tylko kiedy?! :baffled:
A na jakim dziale?? Dzieciaczkowym?

reklama
Ok, Shanta, bede szukac na dziale "domowym".

MM, myślałam o takiego rodzaju rozwiązaniu, ale... Ponieważ muszę kupić Nikolce szfę, myślę też o regale, to wystarczająco mnie to będzie kosztowało, dlatego kolejny mebel tego typu (zestaw taki jakie proponują w Ikei o których wspominasz to nawet kilkaset zł).
Jak sobie to wszystko podsumuję... :baffled:
Ale przyznam że takie regaliki z wysuwanymi pudłami to chyba najwygodniejsze rozwiązania tego typu.

Do góry