reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Miku ma nowe ulubione zabawki.
szczotkę do kibka ( nową afkors , nie smiganą po klopie) i układanke piramidkę ( czyli to co sie wkłada kółka na bolec) z tym, ze w jego wersji wkłada się płyty cd na bolec od opakowania od płyt , Najlepszy taki cake po 50 szt.

A teraz coś z zupełenie innej beczki: z beczki wypatrzone na necie - dziecięce "drewniaki"
9.jpg

reklama
szopek fajne, ale miałabym obawy czy wygodne przy naszych pociechach, które mają mnóstwo "głupkowatych" pomysłów i biegają nie patrząc pod nogi :eek: ja chcialam teraz na jesień/zima kupić Ami balerinki jako kapcie po domu, miała takie śliczne jak była mniejsza, gdy dopiero zaczynała chodzić czyli na początku roku, nie pamiętam firmy, ostatnio widziałam je na allegro, a dziś chciałam zamówić i nie widziałam, już ich nie ma :-(, a były super, wygodne, lekkie i przewiewne, a przy tym ciepła podeszwa, a cienka i miękka :tak:

Ciekawe te kapciuszki :tak:, ja wkrótce będę musiała zacząć szukać dość intensywnie, bo w mieszkaniu jak w mieszkaniu, Ami może chodzić w skarpetkach, bo ciepło, tymbardziej, że pierwsze piętro, w domu zapewne, aż tak ciepło nie będzie tymbardziej od podłogi :sorry:

Zamówiłam Amelci kaloszki na allegro, dziś przysyłka dotarła, błyskawicznie wczoraj wysłali dziś koło 9:00 już były u mnie, są cudne, wklejam link, gdyby któraś miała ochotę kupić takie dla swojego Malucha Gumiaki Kalosze Kaloszki Dziecięce Roz. 22/23 SS (734049944) - Aukcje internetowe Allegro, ja kupiłam kaczorki, są super, bo ciepłe, jeden problem to taki, żże trzeba zakładać je na stojąco, bo ciężko wchodzą, no i Ami nie przyzwyczajona do wysokich bucików, więc musimy się przekonać do chodzenia w nich, najpierw po domku ;-):-)

Też mam takie dla dzieciaków (granatowe) Ritka też chwilkę się uczyła w nich chodzic po domu jakieś 30 min, a potem juz na podwórko. Wszystkie kałuże były wyskakane i wychlapane, na spółke z Filusiem oczywiście.

reklama
Dotkass - Super kalosze.

Ja musze kupic Klaudia jakieś butki po domu, bo robi się chłodno i ciągnie zimno od paneli.
Ale siostra zaoferowała się dziś, że jak znajdzie coś teniego na allegro to zrobi prezeńcik chrześnicy.

Do góry