reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
a stopa nie lata w takim kaloszku? chciałam kupić, ale Dominik ma wrażliwe stopy i boję sie, ze jak buty nie są dopasowana " na ulał" to znów bedzie miał bąble.
Chyba jednak zaryzykuje, bo teraz jak wychodzimy wieczorkiem to jest już rosa.
U nas dziewczyńskie widziałam za 20 coś tam a męskie za 30 coś tam, pewnie inna firma już.:dry: Nie wiem czy to były takie jak z linku Dotkass.

szopek, mimo wszystko stopa nie lata, bo te ze skarpetką, z tą wkładką są dość ciasne, tzn przylegają do stópki i dobrze ją trzymają, Amelci ciężko wchodzą na nóżki jak siedzi (i tak wzięłam rozmiar większe), dlatego wkładamy na stojąco, Ona grzecznie wciska nóżkę :tak:

Zuzka ostatnio byla u swojej koleżanki rówieśniczki i dwie godziny dziecka nie było bo bawiła sie wózkiem dla lalek zabawkowym Mala weronike też tylko lula w wózku i śpiewa ciiii
zastanawiam sie nad kupnem macie jakieś w domu Przedtem myślalam że za wcześnie ale chyba jednak nie

znalazłam coś takiego Oplaca sie kupic taki niski ,teraz w sumie byłby idealny
Znalazłam coś takigo w miare cenowo
WÓZKI DLA LALEK, WÓZEK LALKOWY mini + gratis !!! (741892043) - Aukcje internetowe Allegro

Sylwia moja Klaudia bawi sie bardziej wozkiem tego typu
wozek_dla_lalek_agatka_b.JPG
,tylko ze my mamy z kubusiem puchatkiem kupionym w TESCO za 25zl.Mamy tez taki wikszy gleboki dla Vanesski kupiony ale uwazam ze dla Klaudii jest za duzy i jak go prowadzi to nie widzi co jest przed nia a parasolke jak prowadzi to jest ok i jej to duzo latwiej wychodzi i bezpieczniej dla niej bo tak nie wjezdza tym wozkiem w rozne przeszkody i ladnie nim skreca.

Zuzia też ma zwykłą spacerówkę tylko z większymi troszkę kółkami. Kupiona w sklepie za 39 zł. Uwielbia się ni bawić:tak:

Amelcia na pierwsze urodziny dostała taką spacerówkę

(zdjęcia z urodzin) ale powiem Wam, że jak jedzie po prostej to jest ok, jak ma skręcić jest problem i nerwy :sorry:, no i obgryzła już rączkę, która jest miękka :confused2::eek:. W komplecie była lalka, torebka z miseczką, łyżeczką i widelczykiem dla lali :tak:

reklama
Sylwia - Wózek z linku jaki podałas ogólnie jest całkiem fajny, ale chyba dla tropchę większych dziewczynek.
My tez mamy zwykłą spacerówkę, mało i Klaudia uwielbia nia jeździć zarówno po domy jak i po dworze.

2u8b91j.jpg

Nawet wytrzymała ciężar córci :p
2crlpty.jpg

Do góry