reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Ale cerata musi byc bo inaczej nie dalo by sie utrzymac tego krzeselka w czystosci,no chyba ze by byla tapicerka do prania

No tak, oczywiście. Nie wiem jak sprawdzała by się taka do prania. Na razie Miko jadł w leżaczku, tapicerka niby łatwa do utrzymania w czystości ale jak prychnie jedzeniem albo wypalcuje to nijak to doczyścić ( zwłaszcza jabłko z jagodą;-)).

reklama
szopek samo zło...niezła ksywa :-)
szybkie wytłumaczenie:
rzuciłam tutaj i na ogólnym bo robię tylko ankietę. wystarczy mi odp. "jasny" lub " ciemny". jak będę miała cosik konkretnego do powiedzenia na temat tego wózka (jak go kupię) to na mur-beton wrzucę na wątek o wózkach... obiecuję :tak:

Ja uważam że alegro to nie jest nic złego, tym bardziej ze sa tam nowe rzeczy. Sama kupiłam 2 pary spodenek mojemu synkowi i potrójną ramke z glina do odciśniecia raczki i stupki, byłam zadowolona. Zależy na kogo sie trafi, ale zazwyczaj sa pozadni ludzie ktorzy wysylaja zakup na czas :blink:

Iwonka teraz widze roznice.Wydaje mi sie,ze te poprzednie krzeselka oba mialy ta poprzeczke albo juz sama nie wiem :confused:

Wiem ,ze tapicerka musi byc latwa w utrzymaniu czystosci ale jak widzialam krzeselko u znajomej to wydawalo mi sie malo ceratkowe.Cos bardziej w stylu materialu jak lezaczek.Musze isc do nich i pomacac ;-)

Szopek a Tobie moze @ sie zbliza albo juz masz?? Dzis tylko z watku na watek przeganiasz ;-):-D:-D

Ja uważam że alegro to nie jest nic złego, tym bardziej ze sa tam nowe rzeczy. Sama kupiłam 2 pary spodenek mojemu synkowi i potrójną ramke z glina do odciśniecia raczki i stupki, byłam zadowolona. Zależy na kogo sie trafi, ale zazwyczaj sa pozadni ludzie ktorzy wysylaja zakup na czas :blink:

mój Niby Mąż ciągle kupuje na allegro - na mój login. Wszyscy listonosze w okolicy mnie kojarzą :-)
ja kilka używanych rzeczy sprzedałam na allegro. wg mnie podstawą jest rzetelny opis i uczciwość.

Szopek a Tobie moze @ sie zbliza albo juz masz?? Dzis tylko z watku na watek przeganiasz ;-):-D:-D

:-D:-D Już po. Naszukałam się ostatnio po prostu nieźle po forum...
Poza tym, zobaczyłam wózki prezentowane przez KINNE i jak im się chciałam dokładnie przejrzeć to nie mogłam już strony znaleźć i wciąż wstecz, wstecz.
Jestem po prostu SZOPEK SAMO ZŁO, NAJWIĘKSZE ZE WSZYSTKICH ZEŁ i już

kwiateczek bomba masz krzesełko. wrzuć mi nazwę jego jak możesz. dobrze zrozumiałam, że ma 4 kółka z możliwością blokady 2?
a z czego jest tapicerka? zgadzam się, że najlepsza by była z czegoś ceratkopodobnego, ale niestety moja niunia ma straszne odparzenia od takiego poszycia.
mieliśmy jeden fotelik samochodowy z czegoś sztucznego co w dotyku przypominało materiał powleczony jakąś gumą.. plastikiem... ciężko mi powiedzieć. sprzedawca zachwalał, że będzie taki super w utrzymaniu czystości, a mała pociła się w nim jak mysz. i cała szyjka była w potówkach. nie pomogła nawet pielucha. szybko kupiliśmy drugi

reklama
Słuchajcie ja mam material nie cerate lodowala na nim marchewka i bez problemu sciagalam zapieralam chwila na kaloryferze i ok nie wyobrazam sobie ceraty ... szczegolnie latem darek czesto siedzi w nim np jak robie cos w kuchni albo w lazience .... jak cerata wydaje mi sie ze dziecko by sie pocilo
a krzeselko mam takie jak Iwonka wkleila pomaranczowe bez lacznika niestety jak kupowalam nie wiedzialam o czyms takim ale trudno
Ja za swoje zaplaclam ok 230zl ... widze ze ogolnie stanialy :tak:
mam firmy tej co OlaK sun baby czy jakos tak ogolnie mam cztery kolka z blokada wkladam darka i smigam po mieszkaniu .... jak sie zablokuje to malo ruszy przed chwila powiedzialam M o tym laczeniu o ktorym wspomniala Iwonka jak maly wbiegu zacznie robic jak Vanesska to M powiedzial ze wezmie jakies paski pociagnie... nie bedzie to rewelacja ale...
A poza tym ma to atesty wiec nie powinno sie nic stac ze sie rozjedzie tak poprostu ale dmuchac na zimne

Ostatnia edycja:
Do góry