reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
DSCF4027.JPGDSCF4028.JPG
KINNA tak wyglada.nie sadze zeby dziecko mialo odparzenia od tego materialu zreszta Konradek siedzi tylko do jedzenia:tak:czasem chwilke dluzej.wszystko jest odpinane.z tylu na rzepy a pod siedzeniem na zatrzaski:-)tacka zdejmuje sie przyciskiem z przodu(jedna reka):tak:lub dwoma po bokach(pod spodem)
dla nas bombapod spodem jest jeszcze taka mala tacka wbudowana:-)po bokach sa takie kwiatuszki ktore mozna odkrecic a wkrecasz zabawki ale jeszcze nie probowala.musze kupic jedna to zobaczymy:-):wink:to tyle.Decyzja nalezy do Ciebie:tak::wink:

kathy fajne te sanki ale powiem szczeze jesli juz wolalabym takie z oparciem drewniane na plozach zawsze to cieplej nie dupa na ziemi :sorry2: ja bym na nie malego nie posadzila :zawstydzona/y: dla starszego dziecka na gorki owszem pomysl super ;-)

muszę teściową maltretować. chce kupić małej krzesełko na święta, ale wydaje mi się, że trzeba będzie wcześniej.
mamy obecnie leżaczek bright starts. super sprawa.
483185156.jpeg
tylko mała już chce siedzieć w pionie i zabawki też ją już nie bawią.

przyszła mi dziś paczka z garnuszkiem na klocuszek. fajny. mówi i śpiewa po polsku.
wydaje mi się jednak, że 6miesięczne dzieci nie będą umiały się nim bawić. Moja córka wydarła się na niego, oklepała go i na tym był koniec :-)

kathy odnośnie kojca: ja mam brevi circus europa. bez udziwnień i pierdułek (takich jak np. soft play). składa się jak cyrkiel. według mnie kojce są lepsze niż łożeczka turystyczne. ja miałam graco. cięzko się skladało i było długie i wąskie.
kojec mam 105x105. odkupiłam od znajomej. musiałam tylko skombinowac jakiś materacyk do środka.

reklama
Moje krzesełko do karmienia ma już 4 kólka - dostałam komplet kółek od pana ze sklepu za darmo, jak miło :-)
Jest teraz o wiele fajniej, Maksio woził Mikiego po domu - tylko niestety również wtedy kiedy niania była w kuchni i nie pilnowała, za co zebrała należny opier....
Ale pod okiem dorosłej osoby Maksio wozi braciszka ostrożnie i w ogóle jest cudownym starszym bratem!

Do góry