Kupiłam dzisiaj na allegro
~~DISNEY~~CUDOWNA OGRODNICZKA Z OSIOŁKIEM ____3-6 (308196192) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Balerinki cudne i sukieniusia tez 
mm81
Majowe mamy'08
Ja wlasnie kupilam na allegro taki zestaw NEXT RAMPERS+OGRODNICZKI BHS BAMBINI 0-3 MIES (308618167) - Aukcje internetowe Allegro
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
MM super a jaka cena!!!!!!!
To sa zakupy 
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Przed chwilką dostałam paczkę z przewijakiem PRZEWIJAK USZTYWNIANY NA ŁÓŻECZKO 120 X 60 (304088406) - Aukcje internetowe Allegro
naprawdę super :-)
naprawdę super :-)
magdalena81
Entuzjast(k)a
Witam.
Uwielbiam po prostu przeglądać ten wątek:-):-). Oczywiście jeszcze bardziej lubię zakupy, allegro itp. Pocieszam się, ze najwyrazniej nie tylko mnie dopadła mania kupowania. Szkoda ze nie bylo mnie z Wami od początku, bo tez bym wklejała fotki, teraz gdybym chciała sfotografować wszystko co kupiłam, to chyba by czasu do porodu nie wystarczyło:-). Dziś wieczorem wkleję moje najnowsze nabytki z second handu, a tymczasem bluzunia i mokasynki z przeceny zakupione ostatnio.
I jeszcze reczniczki i zestaw akcesoriów
Pola i jak ten przewijak?? Pytam, bo zamówiłam podobny na allegro.
Pozdrawiam.
Uwielbiam po prostu przeglądać ten wątek:-):-). Oczywiście jeszcze bardziej lubię zakupy, allegro itp. Pocieszam się, ze najwyrazniej nie tylko mnie dopadła mania kupowania. Szkoda ze nie bylo mnie z Wami od początku, bo tez bym wklejała fotki, teraz gdybym chciała sfotografować wszystko co kupiłam, to chyba by czasu do porodu nie wystarczyło:-). Dziś wieczorem wkleję moje najnowsze nabytki z second handu, a tymczasem bluzunia i mokasynki z przeceny zakupione ostatnio.

I jeszcze reczniczki i zestaw akcesoriów

Pola i jak ten przewijak?? Pytam, bo zamówiłam podobny na allegro.
Pozdrawiam.
reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
może uda mi się wkleić moje zdobycze Śliczny NOWY 3-częściowy DRESIK - zobacz !!! (301900021) - Aukcje internetowe Allegro

Podziel się: