reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Madziu a dostałaś w prezencie okrycie kąpielowe? My dostałyśmy białe z żyrafką różową i lamówką. Miły gest:tak: Ja dodatkowo wzięłam kołdrę i poduszkę oraz prześcieradełka dwa no i rożek:-). Udane zakupy poczyniłyśmy;-)

reklama
madamagda mi też ciuszki tego sprzedawcy sie bardzo podobaja :) cały czas nie moge zdecydowac sie na jeden :-) super ciuszki

Pola ale Ty rozrzutna jestes ;-);-):-D
Ja od dluzszego czasu poluje na pajacyka tygryska na allegro ale mam pecha.Jednego wygralam ale sie okazalo,ze sprzedajaca zamiescila zdjecia, ktore w necie znalazla a w rzeczywistosci sprzedawala inny :baffled::baffled:

Widziałam tego tygryska kilka razy. Sprawdź, bo wydaje mi się, że go ogladałam wczoraj albo przedwczoraj. w rozmiarze 56 albo 62

Jest troche tych tygryskow ale ja upatrzylam sobie jeden model (jak sie przyjrzec to sie duzo roznia od siebie) i 2 razy juz licytowalam ale mnie przelicytowal ktos :(

Od rana mam beznadziejny humor... te hormony mnie wykończą ;-). Najchetniej pojechałabym na jakieś zakupki, ale brzuch mnie od wczoraj boli, to wole odpoczywać w domku... na szczęście jest ALLEGRO :-):-):-)
dzisiaj, na poprawę humorku kupiłam kilka ciuszków
zestaw pajaców (316994123) - Aukcje internetowe Allegro
Super bodziaki (316998131) - Aukcje internetowe Allegro
Dwa pajacyki (317003414) - Aukcje internetowe Allegro

za całość (razem z przesyłką) 35 zł :-):-):-).

Mój mąż się śmieje, że kupuję wszystko bardziej tak dla chłopca. Ale jak będzie dziewczynka, to w niebieskim tez może "śmigać" i tylko dokupię jakieś sukienusie i sweterki różowe, albo pozamawiam w prezencie od znajomych, jak przyjdą dzidzię oglądać :tak::tak::tak:

świetne zakupki, naprawdę...ja juz na razie nic nie kupuję, bo ostatnio zamówiłam kilka rzeczy u dziewczyny, która dorzuciła mi drugie tyle gratisów :):):) więc na razie STOP

reklama
Fajnie :-)
Ja już tez nie powinnam nic kupować, ale czasem trzeba sobie poprawić humor :-)

Do góry