reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Madzia rysuneczki ekstra i strasznie fajna ten koszyk przy łóżeczku.
Ja chce takie kółka powycinane nad dzidzią powieszać.

A bujaczek to podobno super sprawa, teściowie coś wspominali, może nam się dostanie. Jak nie to fotelik samochodowy będzie musiał wystarczyć :)
Mata też supcio, jak synciu był malutki to lubił na takiej leżeć, niestety kompletnie ją zdewastował.

reklama
Madzia ty to masz talent :tak:
Co do wanienek to ja właściwie mam dwie. Nowiutką ondy na stelażu i taką większą, standardową UWAGA... werble.... jeszcze po mnie!!! Liczy sobie emerytka latek 32 i jest w świetnym stanie :-). W życiu bym nie pomyślała, że w doczeka tych czasów :-D.

Całe szczęście lampka w łóżeczku działa,mąż coś pogrzebał i jest ok.Gondole nam wymienili,ogólnie jakieś trefne były bo dopiero za 3 razem trafił.Dobrze że blisko mamy do tego coneco.Można by się było wściekać jak by tak człowiek zamówił na ostatnia chwilę przez allegro.
Jak mi zmieni ten obiektyw to zaraz zrobię zdjęcia.

madzia, sliczny pokoik :tak:

tez juz sie nie moge doczekac wozka...

a co do lezaczka, ja mam i sluzy nam do tej pory, Jasiek sobie w nim zasiada, tylko sie zastanawiam czy nie bede musiala dokupic Luli bo nie chce zabierac Jaskowi... chyba by sie pogniewal na siostre...
ten mi sie pdoba, chociaz troche z tm rozem przesadzili
L0537_2.jpg

mata z Jaskiem mi sie nie sprawdzila, mam nadzieje ze teraz posluzy

Madzia pięknie zdobisz kącik maluszka:-)
Anecia 32 letnia wanienka to precież nie antyk jeszcze;-) super, ze sie zachowala
moja mama wlasnie wyslala mi sukienke ciążową którą sobie szyła jak chodziła ze mną i powiedziała ze strasznie chciałaby abym i ja zrobiła sobie w niej pamiątkowe zdjęcie
Z niecierpliwością czekam na przesyłkę:-) a dodam ze sukienka tez juz bedzie miała około 32 latek;-)

ale jeszcze muszę się pochwalić, ze zachował się poza wanienką, mój maleńki kocyk :tak:. Najpierw służył mnie a jak byłam małą dziewczynką, to służył moim lalkom za przykrycie do kołyski i wózeczka, a teraz proszę, jeszcze moja córunia z niego skorzysta :tak:.

reklama
Do góry