reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

:) Oo ja też mam parę kocyków ale raczej już się dla dzidzi nie nadają.
wanienkę też miałam ale wyrzuciliśmy ją bo była taka emaliowana. Fajna, tylko duża ciężka i nieporęczna.
Co więcej, mamy też na strychu łóżeczko bo mama nie pozwoliła go wyrzucić :-)

reklama
ja ciuszki dostałam od koleżanek kilka kupiłam sama ale reszte no to juz z mezem wybieraliśmy no i mamy nowe. Także nic po mnie nie zostało bo mama porozdawała wszystkie psrzęty sąsiadkom i koleżankom he he no la eja sie ciesze bo miałam ta radoche kupowania. Co do laktatora to ja mam aventu.

Beaa kore w Polsce kupilam,nie wiem czy tu sie da takie cudo wynalezc,chociaz tak samo myslalam jak mialam kupic wiesiolek i ta herbatke z lisci malin,a znalazlam w Holland&Barrett.Moze tam zajrzyj.

Podobno kora w sklepach zielarskich jest :)
ale ja myślę sobie, że jest też na dąbku niedaleko domciu bo dąbek łatwiej znaleźć
niż sklep z ziółkami. Tu chodzi o garbniki więc taka naturalna będzie ok.

Zazdroszczę wam trochę tych itemków z dzieciństwa. Ja nie mam nic bo byłam najstarsza z kuzynowstwa i wszystko się rozeszło buu.
A nie, mam opaskę z rączki ze szpitala :) ale to się synkowi raczej nie przyda.

Roni - zakochałam się w tym Twoim leżaczku:-) Czy on ma też funkcje leżenia i siedzenia?? Bo na rysuneczku tylko taki półleżący widać:confused: i ma te bajery - wibracje, melodyjki itp??

no wreszcie moge powiedziec ze mam prawie wszystko
kupiliśmy wózek synkowi:-):-):-)
mamy mure:tak: taka jak chcialam
mąż trochę pokręcił noskiem jak usłyszał ceny
no i mam juz laktator i wkladki i szczoteczke do mycia butli TT
teraz to juz pierdołki zostały wiec juz sie mogę wyluzować
i nareszcie zbieram sie za naukę:-)

nie mozna na siedzaco go dac, tylko na pol lezaco bo to do 9 kg...
tylko te lezaczki zwykle sa tylko lezaczkami
Jasiek ma taki ze niby krzeselko pozniej, ale to sie nie sprawdza...
jak dziecko chce siedziec to siedzi gdzie indziej a w tym lezakuje ;-)
mozna bujac w nim, ma wibracje i jakis zabawki na palaku :tak:
tj fiszer prajsa ;-) 130 zl kosztuje

reklama
Do góry