reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ewa-Krystyna w sumie o tym nie pomyślałam:-Dale nie mam paragonów:sorry2:może ktoś mi pójdzie na ręke:-D

Cisowianka wiem że zapewne te ciuszki potrzebujesz na już ale w Qellu (ta wysyłkowa firma nie wiem jak się pisze)jest moda dla wcześnieków i tam na bank są bo kiedyś przegladałam:tak:no i w cubusie i H&M są dość małe rozmiarówki:tak:

reklama
ja zaopatrzyłam się na razie w 1 paczkę pampersów, w razie gdyby mała była uczulona co u mnie w rodzinie już się zdarzało więc wolę nie ryzykować i nie kupować na zapas. w razie czego zawsze można dokupić i zaskoczę was, bo u mnie w miasteczku duża paka pampersów 98 szt kosztuje 49,99 :-)
może dlatego, że to nowy mały sklepik i są promocje na początek :confused:

sama byłam zaskoczona :-) i jeżeli Oliwia nie będzie uczulona, to zaopatrzę się hurtowo w kilka dużych pak i rozmiarów :-D
A jeżeli nie pampersy to inne Huggies albo libero, bo wszystkie są w tej samej cenie różnią się chyba tylko ilością sztuk w paczce... dokładnie nie pamiętam

lo, dziewczyny to ja was bardziej zaskocze, jakiś czas temu w rossmanie za Pampersy jumbo paki 98 płaciłam 43 zł :-) :-) więc kupiliśmy dwie paki:-) no i teraz te ciut mniejsze 78 - wyszły jeszcze taniej:-) więc następne dwie paki leżą w domu:-) i na razie starczy bo mała nie zdąży wszystkich zapaskudzić

A my w koncu kupilismy wozek. Maz nie moze sie nim nacieszyc( syn i ja tez). Pomalowal sypialnie.

Załączniki

• IMG_2727 (Small).jpg
    IMG_2727 (Small).jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_2729 (Small).jpg
    IMG_2729 (Small).jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_2728 (Small).jpg
    IMG_2728 (Small).jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Dorka świetne zakupy:-):-):-) widzę, że już osiągnęłaś stan pełnej gotowości na przyjęcie Córeczki;-);-)
moje łóżeczko stoi w garażu - na szczęście pomalowane i wywietrzone - tylko trzeba je złożyć, ale do tego zagnam Męża w ten weekend, niech sobie chłopak poszaleje ze śrubokrętem:-D:-D

Do góry