reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ja dostałam od niedoszlych teściach wózek dla małych. Moje na Pampersy jumbo jak narazie nie są uczulone. Teściowa miała wózku powkładane 3 paczki pampersów, ciuszki dobre dla Gosi i zabawki. Jestem szczęśliwa, ze oni się interesują.

reklama
Cisowianka bardzo wspolczuje Ci sytuacji, ze tata dziewczynek sie nimi nie inetresuje :-( tym bardziej Cie podziwiam, bo przy 2 dzieciakow jest ciezko, a do tego samotne sobie z nimi radzenie zaslugujue na medal. Dobrze chociaz ze "tesciowie" maja glowy na karku i dosc przyzwoitosci by Ci pomoc!! Mam nadzieje ze generlanie masz wsparcie bliskich...

a ja dziś od dłuuuudiegoooo czasu wreszcie odwiedziłam sklepiki
mały ma skarpety i kremik pielęgnacyjny i żelik do kąpieli:-)
a mama zakupiła sukienkę pociążową;-)
jak szaleć to szaleć
a co może jeszcze tego lata albo gorącą jesienią wskoczę w nią:tak:OBY!!!!

renia77 zazdroszczę ci tej sukieneczki, ja w ciąży tak przytyłam że wstydzę się cokolwiec kupować, bo bym musiła iść do sklepu dla dużych pań:-)

renia ja tez dzisiaj połaziłam po sklepach- byłam w "silesii" ale jedyne co kupiłam do stanik do karmienia:-Dtaka wybredna jestem​

Renia: a jak mierzyłaś pociązowe ciuchy? Bo ja dziś od mamy dostałam fundusze z przeznaczeniem na spożytkowanie wyłącznie na siebie i byłam nawet chętna przepuścić to wszystko na ciuchy, zwłaszcza, że jest środek wyprzedaży, ale zwątpiłam, bo nie mam pojęcia jaki rozmiar bedę nosić:eek: Brzuch na pewno spadnie ale reszta może przez dłuższy czas pozostać bez zmian, o mega-biuście nie wspominając i zrezygnowałam z zakupów na razie, bo albo bym musiała kupić jakiś mega-namiot, albo optymistycznie przedciązową S-kę i potem frustrować się, że nie wchodzę:-p

coby nie przegiąć z rozmiarówką wzięłam letnią sukienkę z takich cygańskich długich i gumka na cycki:-)
uniwersalnie moje drogie panie trzeba
moj mąż zresztą się śmiał i mówi "no jak coś to masz 28 dni na zwrot towaru"

a biustonosza zapomniałam oczywiście kupić - jak nie ma karyeczki to nie ma zkupów planowanych;-)

czy produkty bambino można stosować u dzieci alergicznych??
w jakim proszku pierzecie ciuszki małych??

jak widzę na reklamie Tesco -> w promocji są pampersy Pampers 70 sztuk za 42.99 zł!!

reklama
Do góry