reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Andziaa ja to doskonale wiem, mam córkę alegiczkę, więc dość często testuję coś na niej.
Długo, ok 1,5 roku prałam w Loveli i było ok, potem zaczęłam prać w Persil sensitiv i też go mogę polecić, nie uczulał, i bardzo ładnie dopierał. Teraz skusiłam się na Vizir sensitiv i niby jest ok, nie uczula ładnie pachnie, ale Hajzerowi to bym przywaliła, bo skarpetki czy bardziej ubrudzone rzeczy wyciągam z pralki nie wyprane, jak oni to robią że w Tv mają wszystko takie bieluśkie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiem jedno jak skończę tą pakęViziru to więcej go nie kupię.Wole dopłacić do Persila.

reklama
achh te rekalmy :-) przeciez to sa bzdury wyssane z palca, a biel skarpetek i bielizny- no coz- kupuja calkiem nowe rzeczy i pokazuja je jako wyprane :-) nic prostszego:tak:

Sylcia tzw photoshop:-) dlatego ta biel taka biała:-)
ja mam lovelle płyn do prania i sama jestem z niej zadowolona - mysle ze maly tez bedzie

Cisowianka wiem że zapewne te ciuszki potrzebujesz na już ale w Qellu (ta wysyłkowa firma nie wiem jak się pisze)jest moda dla wcześnieków i tam na bank są bo kiedyś przegladałam:tak:

dziewczyny z quellem to uważajcie, bo ja tam zamówiłam sobie kompecik wyprawkowy na rozmiar 56 (taki biały z misiem) i jak przyszło to byłam w szoku :szok: W porównaniu z ciuszkami, które juz miałam to wszystko było większe niż 62 a czapeczka jak na roczniaka!!! :sorry2: ale żeby nie było - metka 56 wszyta równiutko jak nalezy :sorry:.

Anecia jak dla mnie ogólnie Quell ma większą rozmiarówke, ja sama mam kilka rzeczy i jak dla mnie to nie ten rozmiar co na metce:tak:

kircym ja też tak uważam, mimo iż dla siebie nic tam nie zamawiałam jak na razie. Ale to chyba tedencja wszystkich sklepów tego typu, bo zawsze biorę o rozmiar mniejsze niż wychodzi z ich "norm i wyliczanek" a i tak czasami zdaza się że jest jeszcze za duże :sorry2:

ja wszystkie ciuszki uprałam w płynie do prania Lovela i na razie jestem zadowolona, ale zobaczymy jak Mały zareaguję:-p podejrzewam, że będzie dobrze bo wszystkie moje znajome używają tej firmy (niektóre mają małych alergików) i gorąco polecają:-D co do kosmetyków to ja kupiłam tę białą serią Nivea Sensitive, resztę typu chusteczki itd też z Nivea;-) oczywiście wszystko sprawdzone na dzieciach koleżanek:-D:-D

cisowianka ja mam pare ciuszkow na rozmiar 50 ( dostalam)... zobaczymy jak duza urodzi sie moja corcia- nawet jesli bedzie wchodzic w te ubranka to nie podejrzewam ze dlugo bedzie je nosic. Twoja coreczka ma 40 cm- wiec troche czasu minie zanim dogoni do 50-w razie czego umowimy sie jakos i przekaze Ci te ubranka...

reklama
Do góry