reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

pabla... Ty to masz ciekawe sny:-):-):-) oby zmieniły się na jawę:-)
Ja narazie nie zmieniam. Wygodny jest nasz speedziak a i nie muszę komunikację się przemieszczać bo na wsi mieszkamy a na miasto to samochodem:-)
Może coś na lato kupimy....jak nowe pokolenie dołączy to może młoda sie wózkiem podzieli a jej kupimy jakąś lekką spacerówkę
szukajcie szukajcie. Kupicie przetestujecie i opowiecie co i jak:-):-):-)
Ja do chicco nie mam zaufania z zasady i nigdy wózka nie kupię:tak:
podobał mi się maclaren ten co Kasia pokazywała

reklama
Pabla fajny wózek aczkolwiek ja bym 3 kołowego nie kupiła ze względu na to że jest trudno podjechać pod podjazdy etc. koleżanki które mają 3kołowce odradzały.

Powiem Wam że ostatnio byłam w sklepie dla dzieci w poszukiwaniu śpiworka ( oczywiście zakupiłam i nocki mamy teraz rewelacyjne , śpiworek na 86 cm po 42 zł:happy: ) no i przyszła dziewczyna która się pytała o wózek spacerowy i facet powiedział że teraz nie jest sezon na spacerówki i żeby się wstrzymać 2-3 miesiące z kupnem bo wtedy już będzie sezon i będzie dużo rodzai i wiele modeli.
I powiem Wam że fakt cały sklep był prawie w wózkach głębokich a było z 8 spacerówek. Jednak dziewczyna dlaej cisnęła i się pyatała jakiby mimo wszystko teraz polecił wózek no i facet powiedział że CONECO SOLAR .
Także ja zrobię rundę po sklepach w poszukiwaniu spacerówki mniej więcej w marcu:happy:

Pabla, ja tak jak Liwus nie wybrałabym trójkołówki. Wózek jako taki jednak mi się podoba, i gdyby miał z przodu 2 kółka to bym wzięła;-)
cały czas zastanawiam się też czy kupować używany czy nowy, ale też na serio zacznę szukać za jakieś 2 miesiące, choć w międzyczasie zamierzam badać rynek:tak:

To i ja sie wstrzymuje z wertowaniem netu bo i tak to bez sensu bo kupię w okolicy kwietnia....i też nie wiem czy nowy czy uzywany...taki do 500-600 zł kupiłabym nowy, ale drozszy to chyba uzywany. To rozglądajmy sie i infomujmy jakbyśmy cos fajnego znalazły a na zakupy wybierzemy sie w okolicy marca - kwietnia.

reklama
ja 3 kołowca sobie chwale właśnie ze względu na niesamowtą skrętność. Prowadzi się jedną ręką. i też nie chciałabym 4 kołowca no może do spacerówki....ach będę myśleć w lecie

Do góry