Andula
Fanka BB :)
Popieram Tosika Kazda z nas jest zupelnie inna i inaczej wyraza swoej poglady,mysli itd ale nie wierze ze ktokolwiek mial cos zlego na mysli tym bardziej zrobienie przykrosci ktorejs z nasI jeszcze jedno dziewczyny, każda z nas ma i inny charakter i inne temperamenta (co widać po piśmie)nie raz może przez to dochodzić do scesji małych, dużych ale w moim mniemaniu jesteśmy "zajefajną bandą", która się rozumie, sobie doradza i przede wszystkim wspiera. Dlatego jak już mamy dyskutować i wymieniać poglądy to konstruktynie i nie bawić sie w jakieś tam popierdułki:-):-):-)

nie raz może przez to dochodzić do scesji małych, dużych ale w moim mniemaniu jesteśmy "zajefajną bandą", która się rozumie, sobie doradza i przede wszystkim wspiera. Dlatego jak już mamy dyskutować i wymieniać poglądy to konstruktynie i nie bawić sie w jakieś tam popierdułki:-):-):-)
To tyle.
moja mam 20 lat pracuje w żłobku, ja i moje siostry tez chodził co prawda nie pamiętem nic z tamtego czasu, ale widzę "od kuchni" złobek i dla mnie nie ma tam nic przerażającego. Moja mama kocha tą pracę i uwielbia patrzeć jak dzieci do niej rano biegną (jak umieją chodzić) obecnie ma w grupie Arusia 10 miesięcy który nie lubu chodzić do domu