reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

nea, też się nad takimi zastanawiałam... no i niewiem:sorry:
Nowy jest poza zasięgiem mojego portfela a maxi cosi niby jest jednym z najbezpieczniejszych fotelików więc może warto:unsure:

reklama
Nas właśnie też na nowy nie stać a jednak maxi cosi wydaje mi się najlepszy i najbezpieczniejszy, wieć myślę że warto kupić używany. Niestety nie mogę go na żywo zobaczyć, bo w mojej dużej wsi takich nie ma bo sie nie sprzedają i tak się zastanawiam na jak długo wystarczy, bo moja Gabi juz w ten do 13 kg ledwo ledwo a w kombinezonie to wogóle jak wciśnięta i nogi już jej wystają i opieraja się o siedzenie i nie za bardzo już jej wygodnie, więc musimy jakiś większy nabyć:tak:

Nea to bierz uzywany,tylko sie dowiedz,czy jest w naprawde dobrym stanie i czy wam bedzie pasowal.

My jednak musimy ten nocniczek kupic.Moze jutro takie ło cos nabedziemy.Ja juz mniej wiecej wiem kiedy maly charata w pampersa,np. rano po kaszce i wieczorem po jedzonku zawsze najpierw czekam az narobi,a pozniej sie idzie kapac,wiec mozna by go bylo posadzic,o ile w trakcie jedzenia nie narobi.:-p

No właśnie - Jula zazwyczaj sadzi klocucha w trakcie karmienia:baffled::baffled::baffled: Tak więc u nas raczej nie teges z tym nocnikiem - przynajmniej na razie;-);-);-) Gratulacje dla wszystkich początkujących nocnikowiczów:-):-):-)

Dziewczyny odnosnie fotelika maxi cosi prio to ostatnio rozmaiwałam o nim z koleżanką . Ona kupowała fotelik i właśnie chciała ten, pan w sklepie-w komputerze sprawdził czy pasuje do ich samochodu wszystko wyszlo cacy, wiec wzieli fotelik tylko po porsili zeby im zamontowal w samochodzie. No i jak zaczal sprzedawca montowac to sie okazalo ze sie nie da i wzieli inny. Ale powiedzial im facet ze niedlugo beda bardzo dobre foteliki nowe chicco i ze poleca bo ostatnio byl na prezentacji ich. A ten sprzedawca to bardzo dobry byl , takze wie co mowi.

reklama
Do góry