reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
ale sie dziewczyny rozszalaly z zakupami...super:tak: my tez chyba musimy na jakies zakupy skoczyc chociaz na razie czekam na kupon z tommy hilfiger bo dostajemy dwa razy w roku kupon ze znizka 50% i wtedy kupuje malemu ciuszki za bezcen:-)

Kicrym, u nas zajączka nie ma, więc nie kupujemy nic. A co do rowerka to nie wiem, czy to nie za wcześnie jeszcze? Bo dziecko chyba musi dość dobrze chodzić, żeby na rower usiąść, nie? A może zamiast tego kup Kubusiowi jakiś pchacz?

Kicrym , Surv i Mamabin mają rację. Rowerk raz że za wcześnie , to dwa niefizjologicznie dziecko na takim rowerku układa nogę.
Jeśli już chcesz rowerek to proponuje bigacz - ale na to jeszcze za mały Kubuś : http://sport.sirco.pl/kategoria/53/JE%C5%B9DZIKI.html , http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=575978080
Ale polecam pchacz tak jak pisze Mamabin lub taki : POJAZD JEŹDZIK 6 W 1 PCHACZ QUAD CHODZIK KOŁYSKA (568227068) - Aukcje internetowe Allegro

A na co zwrócić uwagę? Tataj na innej stronie zapytałam się dziewczyn chustowych o to i tu masz wątek , poczytaj :
chusty.info • Zaloguj

My na zajączka też nic nie kupujemy bo u mnie w domu raczej dzieci dostawały jakieś słodycze i tak też będzie w przypadku Adasia może tego dnia dostanie jakąś nowość :-)
Pchacza-jeździka planuje mu kupić na dzień dziecka bo nie sądze by moje dziecię wcześniej zechciało zacząć chodzić. Ale pchaczo-jeździka kupię zwykłego takie do 100zł.

Ostatnia edycja:
Ja wam muszę powiedzieć,że ostatnio obkupiliśmy się cała rodziną:tak: I ja również kilka nowych ciuszków mam:-) i kilka par butów też.:-D

Andula wózek super i ciuszki również-chyba się rzeczywiście nie zapakujesz.:laugh2:
Mamabin w tych starszych modelach Buzza nie ma dodatkowego siedzenia,bo to co jest jest ogólnie większe,a w tych nowszych modelach dla dzieci 0-18 m-cy jest takie piankowe i później się je wymienia na większe.gdyby go nie było w tym Buzzie ,to raczej bym go nie kupiła skoro dla Maćka już jest w sam raz,ale dobrze,że jest:-DAle namieszałam:rofl2:

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny za odp:tak:
Pchacz już mamy, bo Kuba dostał po starszym koledze:tak:poszłam z M do sklepu żeby popatrzeć na te rowerki i M juz małemu kupił:szok::-)ten zielony UFO, Kuba ucieszony jak nie wiem co:tak:rowerek dopiero na lato,a na prezencik cała rodzinka się żrzuca bo u nas tez zwyczaj że jakąs pierdułkę się kupuje ale stwierdziłam że lepiej jedną rzecz a porządną:happy:
Andula widze że jak zakupy to pełną parą:tak::-D

Kicrym mnie się bardzo podoba ten rowerek i swobodnie może również jako pchacz posłużyć ,więc jak tylko się ciepło zrobi to Kubuś nową furką wyjedzie na spacer ma się rozumieć:tak:Ja na jego miejscu też bym się cieszyła.

To bardziej fura dla taty, bo wczoraj z pół godziny jeździł z małym po mieszkaniu i puszczał melodyjki i świecił światełkami, nawet do koszyczka z tyłu wsadził jakąś zabawke:-D:-D:-D:-Dale powiem szczerze że rowerek bardzo fajny, tą podkładkę na nogi da się zdemontować i mały może się odpychać nóżkami:tak:
więc teraz został wózek i fotelik do kupienia:dry::-D

reklama
Znalazłam fajny fotelik obrotowy jakby któraś dziewczyna szukała:-):tak::tak:
hmm tylko cena dla mnie troszkę duża
wyprzedaż kolekcji 2008 !!! BEBE CONFORT AXISS (575569438) - Aukcje internetowe Allegro

ale podobuje mi się i gdyby nie nasz plan rozwojowy to kto wie czy bym nie kupiła

Nadal zastanawiam się nad fotelikiem:-:)-:)-( przodem czy tyłem????
hmmmm tak to jest jak się jest zodiakalną wagą:-):-):-)
ale może jeszcze kilka dni i jakoś decyzję podejmę:tak::-D

a rowerek full wypas... Kubie zazdrościmy.
My jak narazie musimy nauczyć się jakichś czynności jak np. raczkowanie albo chociaż podnoszenie pupy. Jak narazie to nadal żale są jak na brzuchu lezy:-(

Do góry