Kuba rowerka zazdroscimy ale podobnie jak Ika musimy nauczyc sie raczkowanie, przynajmniej pelzania;-) na razie nie bede chyba Malemu kupowac takich sprzetow bo bede musiala to wszytsko do polski brac a i tak mamy bardzo duzo gratow

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Baby Design (tu uwaga
) WALKER:-):-):-):-) turkusowy;-) wiedziałam, że tak będzie
jak tylko babeczka pokazała mi go w sklepie, pojeździłam od razu był mój
zapłaciliśmy za niego 350 zł (M utargował z 369zł) i dostaliśmy gratisa kubek niekapek:-) oczywiście w zestawie jest ochraniacz na nóżki i folia
jestem taka zadowolona, że nie umiem tego opisać
mam nadzieję, że równie dobrze będzie nam służył:-) Dziewczyny co ja bym bez Was zrobiła

Dziękuję za cenne rady i oczywiście serdecznie polecam;-) fotki zaraz wkleję na zamkniętym
No i mam argument dla mojego M, że jak taki łebski chłopak, jak Antek, jeździ w turkusie i dla niego nie jest za krzykliwy, to tym bardziej dla mojej dziewczyneczki nie bedzie:-)
i teraz mam dylemat czy ten czy maxi cosi tobi

a co do zajączka to u nas jest zajączekdla dzieciaków:-):-) ale ja jeszcze nie mam zielonego pojęcia co kupić

bo wszystkiego na raz nie podołam