reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kuba rowerka zazdroscimy ale podobnie jak Ika musimy nauczyc sie raczkowanie, przynajmniej pelzania;-) na razie nie bede chyba Malemu kupowac takich sprzetow bo bede musiala to wszytsko do polski brac a i tak mamy bardzo duzo gratow:baffled:

reklama
już nie mogłam się doczekać kiedy Wam o tym napiszę, tak więc MAMY WÓZEK:-):-):-):-) i w życiu nie zgadniecie jaki:-p Baby Design (tu uwaga:-D) WALKER:-):-):-):-) turkusowy;-) wiedziałam, że tak będzie :zawstydzona/y: jak tylko babeczka pokazała mi go w sklepie, pojeździłam od razu był mój:-p zapłaciliśmy za niego 350 zł (M utargował z 369zł) i dostaliśmy gratisa kubek niekapek:-) oczywiście w zestawie jest ochraniacz na nóżki i folia:-D jestem taka zadowolona, że nie umiem tego opisać:tak: mam nadzieję, że równie dobrze będzie nam służył:-) Dziewczyny co ja bym bez Was zrobiła:-D:-D:-D:-D Dziękuję za cenne rady i oczywiście serdecznie polecam;-) fotki zaraz wkleję na zamkniętym:happy:

Kate, no strasznie się cieszę,że podjęłaś jedyny słuszny wybór:-D No i mam argument dla mojego M, że jak taki łebski chłopak, jak Antek, jeździ w turkusie i dla niego nie jest za krzykliwy, to tym bardziej dla mojej dziewczyneczki nie bedzie:-)

Post dzięki za linka, to ja szukałam tego obrotowego :tak: i teraz mam dylemat czy ten czy maxi cosi tobi:confused:
Andula normalnie Misiek bedzie na naszym spotkaniu rozchwytywany przez dziewczyny w tym dresiku:-p
Kicrym rowerek pierwsza klasa:-) i ja sie napaliłam na rowerek :zawstydzona/y: a co do zajączka to u nas jest zajączekdla dzieciaków:-):-) ale ja jeszcze nie mam zielonego pojęcia co kupić:confused:
Pearl dlaczego u nas w PL nie ma takich kuponow rabatowych do Tomego?:crazy:
Kate gratuluje zakupu!!!! Zakup wózka dla swojego szkraba przynosi więcej radochy niż zakup noweho samochodu, co nie?:-D
a ja układam listę co najpierw kupić: fotelik, spacerówkę czy krzesełko do karmienia????:confused: bo wszystkiego na raz nie podołam:dry:

Tosika moze zapytaj w sklepie w Tommym czy maja cos takiego. trzeba sie do nich zarejestrowac i oni wysyłaja poczta dwa razy w roku;-) to jest super bo ja ubranka dla MAlego kupuje za 5-10$ a oni maja naprawde bardzo porzadna jakosc

Kate, zakup ekstra!:-) I ten kolorek, śliczny:tak:
A Antonio jaki ucieszony:-D:-D
Faktycznie, radocha jest nieziemska przy tych dzidziowych zakupach, a już zakup wózka budzi takie emocje jak zakup dorosłego samochodu niemalże:-D

Kate - super!!!
jak zobaczyłam Was w tym wózku to już jetem pewna że go kupię:-)
ciekawe ile lipcówek będzie miało Walkera:-D

reklama
Do góry