reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

:-)Nea, ubranka fajne :tak:
Będzie się Gabi stroiła:-)

A jeśli chodzi o spacerówki to moim zdaniem, jak już kiedyś pisałam, te wózeczki są bardzo ładne ale kółeczka za małe i podnóżek nie jest regulowany, czyli śpiącemu dziecku nóżki wiszą:baffled:..no i koszyk pod spodem malutki.

Widzę że MT na topie:-D
Kurczę, spojrzałam w necie na wykroje MT, wydaje się bardzo proste w uszyciu:tak: Chyba spróbuję skonstruować takie Natusi:tak:
Jak nie wyjdzie to trudno. Już się napaliłam i spróbować muszę.
O szyciu pojęcie mam. Może się uda:tak:

reklama
Mamabin próbuj! ja gdybym miała jakiekolwiek pojęcie o szyciu to też bym sie zabrała,ale niestety jeszcze maszyny do szycia nie opanowałam,w przeciwieństwie do mojego taty.Chciałam ,żeby on nam uszył,ale musiałabym mu dokładnie objaśnić jak i co na żywo,poza tym zbyt wiele czasu nie ma,bo remontuje w domu ,więc juz się wpisałąm na listę do melkaj.

Nea ciuszki super,ale będzie modnisia:tak:Co do wózków to kółka małe ,ale przeważnie w parasolkach i lekkich wózkach takie są.Mnie się też ten Slapi najbardziej podoba i nawet się swego czasu nad nim zastanawiałam,ale szkoda,że nie ma podnóżka regulowanego.Nie wiem jak by to w praktyce wyszło.

:-)Nea, ubranka fajne :tak:
Będzie się Gabi stroiła:-)

A jeśli chodzi o spacerówki to moim zdaniem, jak już kiedyś pisałam, te wózeczki są bardzo ładne ale kółeczka za małe i podnóżek nie jest regulowany, czyli śpiącemu dziecku nóżki wiszą:baffled:..no i koszyk pod spodem malutki.

Widzę że MT na topie:-D
Kurczę, spojrzałam w necie na wykroje MT, wydaje się bardzo proste w uszyciu:tak: Chyba spróbuję skonstruować takie Natusi:tak:
Jak nie wyjdzie to trudno. Już się napaliłam i spróbować muszę.
O szyciu pojęcie mam. Może się uda:tak:

a masz wykroje??? a gdzie ???
moja mama szyje, ja to tak malutko ale też mniej więcej wiem o co biega to może drugiegu uszyje mi mama??

Jeśli chodzi o wózki to magdzik kupiła Inglesinę...jakoś tak....podobno super lekka i zwinna...magdzik wypowiedz się:-):-):-) a może jakieś foto strzelisz?

Nea ciuszki super :tak:
Na temat wozkow sie nie wypowiem gdyz jestem lewa w tym temacie zreszta w szyciu tez kompletne beztalencie ledwo guzik potrafie przyszyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nea, cudne ciuszki! Szczególnie kraciasta kurteczka mi się podoba!
Co do wózków, to wybrałaś akurat takie za jakimi ja nie przepadam, czyli trójkołowce z dwoma rączkami, więc się nie bedę wypowiadać, ale skoro zależy Ci na lekkości, to ten Slapi chyba był najlżejszy, nie?

Dzieki:-)no właśnie chodzi mi o lekki wózek, tylko mi się nie podobają wózki typu parasolka, no i mam ograniczenia kasowe :-(wiem że małe kółka nie są za dobre ale jak ma być lekki to duże odpadają. Chodzi mi jeszcze o to aby wózek po złożeniu nie zajmował całego bagażnika:tak:ech ciężki wybór...

reklama
Post - nie ma sprawy, liczę że jak zaczniecie szyc to moze po znajomości będę miała taniej;-):tak: bo ja dwie lewe ręce do szycia:zawstydzona/y:
Nea - ciuszki super, co do spacerówek - to też nie mój styl, ale chyba najfajniej wygląda ten Slapi.

Do góry